Hybride en Online events
Professionele webinar studio in ontspannen sfeer
Uw eigen locatie naar keuze
Zorgeloos uw doelgroep bereiken met Webinars

Projectbegeleiding bij Webinary

Bij Webinary wordt u van A tot Z begeleid door één van onze projectmanagers. Wij zorgen dan ook voor een perfect plan, goede voorbereiding en dat het tijdens het online of hybride evenement naar wens verloopt. Wij vinden het natuurlijk belangrijk dat uw deelnemers tevreden zijn en wij hebben de kennis en ervaring in huis om dat te regelen!

SAMEN BEPALEN WIJ DE BESTE INVULLING 

Nadat u voor ons heeft gekozen is één van de Webinary projectmanagers uw vaste aanspreekpunt. Samen met uw projectmanager bepaalt u het doel van het online evenement. U bekijkt welke setting(s) daarvoor geschikt zijn, welke techniek en welk platform daarvoor geschikt is en welke studio daar het beste bij past. Op deze manier zorgen wij voor een unieke invulling en een goede basis voor een succesvol online evenement!

LET’S KICK-OFF

Als de invulling helemaal perfect is, maakt u samen met de Webinary projectmanager een planning. Het is voor ons allebei fijn om te weten wanneer, welke content aangeleverd moet worden en wanneer welke acties afgerond moeten zijn. In deze planning staan die belangrijke deadlines. Wat rust en ruimte geeft voor een goede voorbereiding op uw online of hybride evenement. 

WIJ DENKEN CONTINU MET U MEE

De content die u aanlevert bekijken wij altijd kritisch, want de juiste content tilt uw online of hybride evenement naar een hoger niveau. Deelnemers blijven aan de buis gekluisterd en de sprekers voelen zich op hun gemak. Wij ontwerpen standaard een wachtscherm voor de deelnemers en richten het platform voor u in. In dat platform bepalen wij wat zowel de sprekers als de deelnemers op het scherm zien en zorgen wij ervoor dat alles aangepast is aan uw huisstijl- of kleurwensen.

EN DAN GAAN WE LIVE!

Wij horen u denken, hoe dan?! Geen zorgen, we gaan het online of hybride evenement eerst een keer doorlopen zonder dat we ‘live’ zijn, dat noemen wij een ‘dry run’. Als spreker is het even wennen op welk scherm welke informatie staat en hoe het is om voor een camera in een studio te spreken. Daarnaast is het een goede voorbereiding voor onze crew. Maar daarna gaan we wel live! De Webinary projectmanager is gedurende de hele uitzending in de studio aanwezig en heeft continu contact met de crew. De techniek, het geluid, het licht etc. moet allemaal kloppen, we zijn niet snel tevreden!

DE AFRONDING

Heeft u gebruik gemaakt van tussentijdse pollvragen een vragenlijst aan het einde van het evenement? Wij zorgen ervoor dat u de uitslagen direct ontvangt. U ontvangt ook een uitdraai met daarin een overzicht van de deelnemers die aanwezig zijn geweest. Na het evenement gaan wij graag samen met u om de tafel zitten, om het project nog een keer door te nemen. Wij vinden het natuurlijk leuk om te weten wat goed ging, maar nóg belangrijker om te weten wat er de volgende keer misschien beter kan. Daar worden wij én uw volgende online of hybride evenement alleen maar beter van! 

Vraag een offerte aan