Webinar studio | Talkshow Studio | Hybride Studio

Benieuwd naar de online mogelijkheden voor uw event?

WEBINARY HYBRIDE EVENTS

WEBINARY HYBRIDE EVENTS

Hybride events; online bijeenkomsten mét publiek in de studio

Mede door het coronavirus is ‘online samenkomen’ heel snel normaal geworden. Dankzij online evenementen blijven we toch in contact met elkaar, maar wel op een veilige manier. Er komt een moment dat het wel weer mogelijk is om een fysiek evenement te organiseren. Hoe mooi zou het zijn dat u dan deelnemers óók nog online kunt laten aanschuiven? Dat doet u door het evenement ‘hybride’ te organiseren.

 

WAT IS EEN HYBRIDE EVENEMENT?

Een hybride evenement is een combinatie tussen een off- en online evenement. Zowel fysieke als online deelnemers nemen op hetzelfde moment dezelfde informatie tot zich, maar dan vanaf verschillende locaties. De kracht van hybride evenementen ligt op het vergroten van het bereik en de betrokkenheid met de deelnemers. Want dankzij een hybride evenement gaat het voor meer mensen mogelijk zijn om deel te nemen.

HYBRIDE EVENEMENT EN DE TECHNIEK

Een fysiek evenement vraagt andere techniek, dan een online evenement. Bij een hybride evenement komen deze technieken samen, daardoor is er meer specialistische kennis en ervaring nodig. Er zijn meer camera’s aanwezig die de spreker(s) in beeld brengen, extra technici om de streams in goede banen te leiden en een custom-made platform die het mogelijk maakt om de online deelnemers het gevoel te geven dat deze fysiek aanwezig zijn. Webinary heeft bijvoorbeeld hiervoor een eigen platform ontwikkeld, maar maakt ook gebruik van mooie platforms van speciale ontwikkelaars. Wij kiezen het platform dat het beste bij uw hybride evenement past.

DE VOORDELEN VAN EEN HYBRIDE EVENEMENT TEN OPZICHTE VAN OFFLINE EVENEMENT

Bij een evenement heb je altijd verschillende deelnemers. De ene deelnemer wil juist graag fysiek aanwezig zijn, maar de andere deelnemer vindt het helemaal niet prettig om bij zo’n grote groep aan te sluiten. Reistijd is ook een veelvoorkomende reden om toch niet naar het evenement te komen. Hybride evenementen biedt dus mooie voordelen, we zetten ze hieronder voor u op een rij:

LAAT ONS MEEDENKEN MET UW HYBRIDE EVENEMENT

Webinary is klaar voor uw hybride evenement! Dankzij onze ervaring en specialisten zorgen wij ervoor dat uw hybride evenement perfect wordt georganiseerd. Een van onze projectmanagers bekijkt samen met u wat de meest geschikte studio, opstelling, platform en techniek is en begeleidt u van A tot Z naar uw succesvolle hybride evenement.

Vrijblijvend kennismaken? 
Vul vandaag nog onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ja! Ik wil graag meer weten:

Webinars zonder zorgen

Wij vinden het belangrijk om het webinar samen met u goed voor te bereiden en begeleiden u in het hele voortraject. Op de dag van de uitzending ontvangen wij u 2 uur voor live in de studio. We lopen het draaiboek door, oefenen en checken alles. Zo begint iedereen ontspannen aan de uitzending! Ondertussen zit ons support team klaar om vragen van deelnemers te beantwoorden!

HET WEBINARY TEAM

Het organiseren van een webinar is ontzettend mooi werk! Dat stralen we ook uit, maar wij zijn ook een ervaren team, meedenkend en onze mensen zijn communicatief sterk. Dat is belangrijk, want wij overleggen veel met u en uw sprekers.

Webinars conform de COVID-19 richtlijnen

Wij houden ons aan de RIVM-richtlijnen omtrent het coronavirus. Aanvullende richtlijnen van uw organisatie respecteren wij.


We schudden geen handen en desinfecteren ze regelmatig.


We geven elkaar de ruimte.


Wij beperken het aantal
personen in de studio.


Na gebruik reinigen wij onze
apparatuur grondig.