Webinar studio | Talkshow Studio | Hybride Studio

Uw deelnemers zowel fysiek als online aanwezig
Ga voor een groter bereik met hybride evenementen bij Webinary

Hybride events; online bijeenkomsten mét publiek in de studio

Mede door het coronavirus is ‘online samenkomen’ heel snel normaal geworden. Dankzij online evenementen blijven we toch in contact met elkaar, maar wel op een veilige manier. Er komt een moment dat het wel weer mogelijk is om een fysiek evenement te organiseren. Hoe mooi zou het zijn dat u dan deelnemers óók nog online kunt laten aanschuiven? Dat doet u door het evenement ‘hybride’ te organiseren.

 

WAT IS EEN HYBRIDE EVENEMENT?

Een hybride evenement is een combinatie tussen een off- en online evenement. Zowel fysieke als online deelnemers nemen op hetzelfde moment dezelfde informatie tot zich, maar dan vanaf verschillende locaties. De kracht van hybride evenementen ligt op het vergroten van het bereik en de betrokkenheid met de deelnemers. Want dankzij een hybride evenement gaat het voor meer mensen mogelijk zijn om deel te nemen.

HYBRIDE EVENEMENT EN DE TECHNIEK

Een fysiek evenement vraagt andere techniek, dan een online evenement. Bij een hybride evenement komen deze technieken samen, daardoor is er meer specialistische kennis en ervaring nodig. Er zijn meer camera’s aanwezig die de spreker(s) in beeld brengen, extra technici om de streams in goede banen te leiden en een custom-made platform die het mogelijk maakt om de online deelnemers het gevoel te geven dat deze fysiek aanwezig zijn. Webinary heeft bijvoorbeeld hiervoor een eigen platform ontwikkeld, maar maakt ook gebruik van mooie platforms van speciale ontwikkelaars. Wij kiezen het platform dat het beste bij uw hybride evenement past.

DE VOORDELEN VAN EEN HYBRIDE EVENEMENT TEN OPZICHTE VAN OFFLINE EVENEMENT

Bij een evenement heb je altijd verschillende deelnemers. De ene deelnemer wil juist graag fysiek aanwezig zijn, maar de andere deelnemer vindt het helemaal niet prettig om bij zo’n grote groep aan te sluiten. Reistijd is ook een veelvoorkomende reden om toch niet naar het evenement te komen. Hybride evenementen biedt dus mooie voordelen, we zetten ze hieronder voor u op een rij:

LAAT ONS MEEDENKEN MET UW HYBRIDE EVENEMENT

Webinary is klaar voor uw hybride evenement! Dankzij onze ervaring en specialisten zorgen wij ervoor dat uw hybride evenement perfect wordt georganiseerd. Een van onze projectmanagers bekijkt samen met u wat de meest geschikte studio, opstelling, platform en techniek is en begeleidt u van A tot Z naar uw succesvolle hybride evenement.

Vrijblijvend kennismaken? 
Vul vandaag nog onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ja! Ik wil graag meer weten:

Bekijk ook deze studio-mogelijkheden:

Webinary support

Een goede voorbereiding is het halve werk en een webinar geven is echt anders dan het geven van een fysieke presentatie. Wij vinden het daarom belangrijk dat wij het webinar goed voorbereiden. Samen met u en de spreker(s) krijgen jullie de ruimte om een zogeheten ‘dry run’ te draaien. Zonder online te zijn, oefenen jullie alvast het webinar. Een van onze projectmanagers is uw vaste contactpersoon. Wij doen er alles aan om uw webinar tot een succes te maken.

Webinary organiseert:

Het Webinary team

Het organiseren van een webinar is ontzettend gaaf! Dat straalt ons team ook uit, maar wij zijn ook een zeer ervaren team, vakkundig en communicatief zeer vaardig. Dat is belangrijk, want wij overleggen veel met u en uw sprekers, geven support, regelen de ontvangst en verzorgen tijdens het webinar de communicatie tussen de sprekers en de deelnemers.

Webinars conform de coronarichtlijnen

Wij houden rekening met de RIVM-richtlijnen omtrent het coronavirus. Het kan natuurlijk zijn dat er vanuit uw organisatie richtlijnen zijn om het coronavirus te voorkomen. Of u heeft persoonlijke wensen? Wij houden daar uiteraard rekening mee.


We schudden geen handen en desinfecteren ze regelmatig.


We houden minimaal 1,5 meter
afstand van elkaar.


Wij beperken het aantal
personen in de studio.


Na gebruik reinigen wij onze
apparatuur grondig.

Scroll to Top