Webinar studio | Talkshow Studio | Hybride Studio

Webinary On Tour

Ondanks dat u bij ons kunt kiezen uit webinar studio’s en XL studio’s, begrijpen wij ook heel goed dat u het online event vanuit uw eigen bedrijf wilt streamen of misschien wel vanuit een specifiek gekozen locatie of sfeer. Gelukkig beschikt Nederland over genoeg mooie locaties om uw online evenement te laten plaatsvinden. Wij gaan met u mee ‘On Tour’!

Hoe pakken wij dat aan? Wij selecteren een aantal geschikte locaties voor u. In de voorbereiding bepalen wij samen hoe de setting gaat zijn op de gekozen locatie en op basis daarvan pakken wij de benodigde techniek en mensen in. Op de locatie maken wij onze eigen regieplek, daar heeft u geen last van, maar vanuit die plek kunnen wij er wel voor zorgen dat uw online evenement perfect gaat verlopen. Wij nemen alle details door met de sprekers, doen diverse tests en dan gaan we LIVE!

Webinary On Tour; wat wij voor u kunnen betekenen:

  • Scouten van een geschikte locatie voor uw event.
  • Onze high tech apparatuur nemen wij mee naar de gekozen locatie, de kwaliteit van streaming is gelijk aan die vanuit onze eigen webinar studio’s.
  • Van A tot Z professionele begeleiding.
  • Alles onder één dak; studio op locatie, platform, techniek en begeleiding van onze specialisten.
  • Uw projectmanager is uw vaste aanspreekpunt en begeleidt u bij het concept, regieschema’s, content etc.
  • Wij zorgen er voor dat alles vlekkeloos verloopt, u kunt zich volledig focussen op de inhoud en genieten!

Voorbeeld uit de praktijk

FLAIRS 2020; het grootste interbancaire evenement van Nederland

De jongerenverenigingen van ABN AMRO Bank, ING, Rabobank, de Volksbank en Van Lanschot Kempen vroeg ons een geschikte locatie te zoeken om hun event live te streamen. Voorkeur had een warme, gezellige sfeer. Wij scouten voor hen het prachtige ‘Café Americain’ van het Hardrock Amsterdam. Naast de locatie, regeleden wij ook concept, regie pré-, live- en postproductie. Bekijk onderstaande trailer om een indruk te krijgen van een van onze webinars ‘On Tour’:

Bekijk ook onze andere studio-mogelijkheden:

Webinary support

Een goede voorbereiding is het halve werk en een webinar geven is echt anders dan het geven van een fysieke presentatie. Wij vinden het daarom belangrijk dat wij het webinar goed voorbereiden. Samen met u en de spreker(s) krijgen jullie de ruimte om een zogeheten ‘dry run’ te draaien. Zonder online te zijn, oefenen jullie alvast het webinar. Een van onze projectmanagers is uw vaste contactpersoon. Wij doen er alles aan om uw webinar tot een succes te maken.

Webinary organiseert:

Het Webinary team

Het organiseren van een webinar is ontzettend gaaf! Dat straalt ons team ook uit, maar wij zijn ook een zeer ervaren team, vakkundig en communicatief zeer vaardig. Dat is belangrijk, want wij overleggen veel met u en uw sprekers, geven support, regelen de ontvangst en verzorgen tijdens het webinar de communicatie tussen de sprekers en de deelnemers.

Webinars conform de coronarichtlijnen

Wij houden rekening met de RIVM-richtlijnen omtrent het coronavirus. Het kan natuurlijk zijn dat er vanuit uw organisatie richtlijnen zijn om het coronavirus te voorkomen. Of u heeft persoonlijke wensen? Wij houden daar uiteraard rekening mee.


We schudden geen handen en desinfecteren ze regelmatig.


We houden minimaal 1,5 meter
afstand van elkaar.

Iedereen draagt tijdens beweging in de studio een mondkapje.


Wij beperken het aantal
personen in de studio.


Na gebruik reinigen wij onze
apparatuur grondig.

Scroll to Top