Webinar studio | Talkshow Studio | Hybride Studio

Benieuwd naar de online mogelijkheden voor uw event?

WEBINARY ON TOUR

WEBINARY ON TOUR

Ondanks dat u bij ons kunt kiezen uit webinar studio’s en XL studio’s, begrijpen wij ook heel goed dat u het online event vanuit uw eigen bedrijf wilt streamen of misschien wel vanuit een specifiek gekozen locatie of sfeer. Gelukkig beschikt Nederland over genoeg mooie locaties om uw online evenement te laten plaatsvinden. Wij gaan met u mee ‘On Tour’!

Hoe pakken wij dat aan? Wij selecteren een aantal geschikte locaties voor u. In de voorbereiding bepalen wij samen hoe de setting gaat zijn op de gekozen locatie en op basis daarvan pakken wij de benodigde techniek en mensen in. Op de locatie maken wij onze eigen regieplek, daar heeft u geen last van, maar vanuit die plek kunnen wij er wel voor zorgen dat uw online evenement perfect gaat verlopen. Wij nemen alle details door met de sprekers, doen diverse tests en dan gaan we LIVE!

Webinary On Tour; wat wij voor u kunnen betekenen:

  • Scouten van een geschikte locatie voor uw event.
  • Onze high tech apparatuur nemen wij mee naar de gekozen locatie, de kwaliteit van streaming is gelijk aan die vanuit onze eigen webinar studio’s.
  • Van A tot Z professionele begeleiding.
  • Alles onder één dak; studio op locatie, platform, techniek en begeleiding van onze specialisten.
  • Uw projectmanager is uw vaste aanspreekpunt en begeleidt u bij het concept, regieschema’s, content etc.
  • Wij zorgen er voor dat alles vlekkeloos verloopt, u kunt zich volledig focussen op de inhoud en genieten!

VOORBEELD UIT DE PRAKTIJK

FLAIRS 2020; het grootste interbancaire evenement van Nederland

De jongerenverenigingen van ABN AMRO Bank, ING, Rabobank, de Volksbank en Van Lanschot Kempen vroeg ons een geschikte locatie te zoeken om hun event live te streamen. Voorkeur had een warme, gezellige sfeer. Wij scouten voor hen het prachtige ‘Café Americain’ van het Hardrock Amsterdam. Naast de locatie, regeleden wij ook concept, regie pré-, live- en postproductie. Bekijk onderstaande trailer om een indruk te krijgen van een van onze webinars ‘On Tour’:

Webinars zonder zorgen

Wij vinden het belangrijk om het webinar samen met u goed voor te bereiden en begeleiden u in het hele voortraject. Op de dag van de uitzending ontvangen wij u 2 uur voor live in de studio. We lopen het draaiboek door, oefenen en checken alles. Zo begint iedereen ontspannen aan de uitzending! Ondertussen zit ons support team klaar om vragen van deelnemers te beantwoorden!

HET WEBINARY TEAM

Het organiseren van een webinar is ontzettend mooi werk! Dat stralen we ook uit, maar wij zijn ook een ervaren team, meedenkend en onze mensen zijn communicatief sterk. Dat is belangrijk, want wij overleggen veel met u en uw sprekers.

Webinars conform de COVID-19 richtlijnen

Wij houden ons aan de RIVM-richtlijnen omtrent het coronavirus. Aanvullende richtlijnen van uw organisatie respecteren wij.


We schudden geen handen en desinfecteren ze regelmatig.


We geven elkaar de ruimte.


Wij beperken het aantal
personen in de studio.


Na gebruik reinigen wij onze
apparatuur grondig.