Alliantie Kerst TV

4.5/5

Highlights:

Highlights:

Bijdragen:

Samenwerkingen:

De Alliantie geeft dit jaar een ander jasje aan de kerstborrel; Alliantie kerstborrel TV!

Ruim 900 deelnemers keken live mee met de Alliantie kerstborrel. Bij ons in de webinar studio begon de borrel met inhoudelijk informatie. Nadat onze dagvoorzitster en dagvoorzitter de opening hadden geïntroduceerd ging de borrel van start. 

De deelnemers gingen nu meedoen met een kerst quiz van quizmaster Branco. Dit was een gevarieerde quiz met sport, politiek, kerst en nieuwsvragen. De deelnemers werden niet alleen beziggehouden met een quiz, maar ook met live muziek. Helaas kon het door de corona pandemie niet echt live, maar bij ons in de webinar studio was Donald met zijn piano vleugel aanwezig. Donald zong verschillende nummers, waarmee hij het publiek thuis in de kerstsfeer bracht.

De online kerstborrel van Alliantie was een grote uitdaging voor ons team en onze partners, waarbij Webinary in het voortraject, bij de regie en (pre-)productie intensief betrokken was om dit webinar tot een succes te brengen. Ook online is het mogelijk om een kerstborrel te organiseren, waarbij zowel de deelnemers en de Alliantie organisatie terugkijken op een geslaagde en goed georganiseerde online borrel!

De Alliantie

"Prettig wonen is thuiskomen"

Highlights:

Samenwerkingen:

Vraag een offerte aan