Alliantie Kerst TV

4.5/5
Dit is het logo van de Alliantie.

Highlights:

Highlights:

Bijdragen:

Samenwerkingen:

De Alliantie geeft dit jaar een ander jasje aan de kerstborrel; Alliantie kerstborrel TV!

Ruim 900 deelnemers keken live mee met de Alliantie kerstborrel. Bij ons in de webinar studio begon de borrel met inhoudelijk informatie. Nadat onze dagvoorzitster en dagvoorzitter de opening hadden geïntroduceerd ging de borrel van start. 

Prettig wonen is thuiskomen

De deelnemers gingen nu meedoen met een kerst quiz van quizmaster Branco. Dit was een gevarieerde quiz met sport, politiek, kerst en nieuwsvragen. De deelnemers werden niet alleen beziggehouden met een quiz, maar ook met live muziek. Helaas kon het door de corona pandemie niet echt live, maar bij ons in de webinar studio was Donald met zijn piano vleugel aanwezig. Donald zong verschillende nummers, waarmee hij het publiek thuis in de kerstsfeer bracht.

De online kerstborrel van Alliantie was een grote uitdaging voor ons team en onze partners. Waarbij Webinary in het voortraject, de regie en de (pre-)productie in co partnership met de organisatie optrok om dit online evenement tot een succes te brengen. Ook online is het mogelijk om een kerstborrel te organiseren, waarbij zowel de deelnemers en de Alliantie organisatie terugkijken op een geslaagde en goed georganiseerde online borrel!

Wilt u meer weten over de interactieve mogelijkheden die wij aanbieden? Neem dan telefonisch contact met ons op of bekijk onze informerende pagina! 

Gerelateerde artikelen

Highlights:

Samenwerkingen:

Vraag een offerte aan