Girls' day

4.5/5

Highlights:

Highlights:

Bijdragen:

Samenwerkingen:

Op 15 April 2021 bracht VHTO meiden tussen de 10 en 15 jaar samen, die meer kennis wilde krijgen op online béta, techniek en IT gebied in verschillende sectoren. Door Covid-19 kon dit Girls’ Day evenement niet fysiek plaatsvinden, maar dankzij de online faciliteiten van Webinary was het mogelijk om dit evenement online door te zetten. 

Meer dan 4700 dames deelnemers keken online mee. Alle deelnemers kregen tijdens dit webinar meer kennis over online béta, techniek en IT met betrekking op klimaatverandering. 

Klimaatverandering is tegenwoordig de grootste uitdaging die wij samen als samenleving moeten gaan oplossen. En de kennis van IT en techniek is daarvoor uiterst belangrijk. Tijdens dit webinar werd duidelijk gemaakt hoe techniek en IT ontwikkelingen bijdragen aan het tegengaan van de klimaatverandering. Alle deelnemers kregen tijdens een quiz informatie over hoe je zonnepanelen kan inzetten in het dagelijks huishouden, maar er werden nog meer informatieve weetjes gedeeld. Na deze quiz konden alle deelnemers, deelnemen aan een interactief online escape room. Hier moesten ze doormiddel van puzzels een virtuele stad voorzien van stroom. Na de escape room opende demissionair Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshove.

Het webinar van Girls’ Day was een grote uitdaging voor ons team en onze partners, waarbij Webinary in het voortraject in samenwerking met Activo, bij de regie en (pre-)productie intensief betrokken was om dit event tot een succes te brengen. En dat is gelukt! Zowel deelnemers, als de sprekers van Girls’ Day kijken terug op een geslaagd en goed georganiseerde dag.

Girls' Day Staying cool:
"Techniek voor de toekomst!"

Highlights:

Samenwerkingen:

Vraag een offerte aan