Schuttelaar & Coca Cola

4.5/5

Highlights:

Highlights:

Bijdragen:

Colgate Professional organiseert hun online nascholing bij ons in de webinar studio. Christien Timmer ging met haar tafelgasten in gesprek, over actuele onderwerpen die van belang zijn binnen dentine overgevoeligheid en autotransplantatie in de mondzorg. 

Dit online event werd in goede banen geleidt door Ad Nagelkerke als dagvoorzitter. Samen met onder andere Jaap Wassink en nog meer experts, ging Ad in gesprek werd over verschillende actuele onderwerpen die nodig zijn om klimaatneutraal te kunnen ondernemen.

Onderweg naar klimaatneutraal ondernemen

Dit webinar werd gestart met vraagstukken die betrekking hebben op de prioriteiten rondom de verduurzaming van de transport. Waarbij er tijdens het gesprek aan de bedrijven thuis werd gevraagd, hoe zij de toekomst van de verduurzaming voor zich zien. Zo werden de kijkers helemaal ondergedompeld in het thema van de dag. Waarbij de kijkers de mogelijkheid kregen om op een actieve manier interactie te creëren tussen hen en de sprekers bij ons in de webinar studio. 

Het online Open Live Event was een uitdaging voor ons team en onze partnersWaarbij Webinary in het voortraject, de regie en de (pre-)productie in co partnership met de organisatie optrok om dit online evenement tot een succes te brengen. En dat is gelukt! Zowel deelnemers, Coca Cola Enterprises en de sprekers van Coca Cola Enterprises kijken terug op een geslaagde en goed georganiseerde dag.

Gerelateerde artikelen

ASVZ

Verhaal uit de praktijk: ASVZ heeft in samenwerking met Triple-C een boek gepresenteerd. Het is het 3e boek wat Dick

Lees meer..

Highlights:

Samenwerkingen:

Vraag een offerte aan