Webinar studio | Talkshow Studio | Hybride Studio

Benieuwd naar de online mogelijkheden voor uw event?

WELCOME 'ON BOARD' BIJ WEBINARY

WELCOME 'ON BOARD' BIJ WEBINARY

Voor ons is het dagelijkse kost, voor u niet. Bij Webinary wordt u daarom van A tot Z begeleid door een van onze projectmanagers. Wij zeggen ook wel; ‘Leren fietsen kan niet meer tijdens een online of hybride evenement’. Onze projectmanager zorgt voor een perfect plan, goede voorbereiding en dat het tijdens het online of hybride evenement op rolletjes loopt. Wij vinden het natuurlijk belangrijk dat uw deelnemers tevreden zijn en wij hebben de kennis en er ervaring in huis om dat te regelen!

SAMEN BEPALEN WIJ DE BESTE INVULLING 

Nadat u voor ons heeft gekozen is een van de Webinary projectmanagers het vaste aanspreekpunt. Samen met uw projectmanager bepaalt u het doel van het online evenement, welke setting(s) daarvoor geschikt zijn, welke techniek en platform daarvoor nodig zijn en welke studio daar het beste bij past. Op deze manier zorgen wij voor een unieke invulling en een goede basis voor een succesvol online evenement!

LET’S KICK-OFF

Als de invulling helemaal perfect is, maakt u samen met de Webinary projectmanager een planning. Het is voor ons allebei fijn om te weten wanneer, welke content aangeleverd moet worden en wanneer welke acties afgerond moeten zijn. In deze planning staan die belangrijke deadlines en dat geeft rust en ruimte voor een goede voorbereiding op uw online of hybride evenement. 

RONDLEIDING MET EEN WEBINARY PROJECTMANAGER:

WIJ DENKEN CONTINU MET U MEE

De content die u aanlevert bekijken wij altijd kritisch, want de juiste content tilt uw online of hybride evenement naar een hoger niveau. Deelnemers blijven aan de buis gekluisterd en de sprekers voelen zich op hun gemak. Wij ontwerpen standaard een wachtscherm voor de deelnemers en richten het platform voor u in. In dat platform bepalen wij wat zowel de sprekers als de deelnemers op het scherm zien en alles is aangepast aan uw huisstijl- of kleurwensen.

KLANT AAN HET WOORD:

"De Webinary studio's
hebben een goede sfeer"

“We maken regelmatig gebruik van de studio’s van Webinary. Vanaf de eerste keer is het ontspannen, de crew is professioneel en dat stelt de sprekers op hun gemak. Die goede 
sfeer is ook terug te vinden in het gebied en de industriële uitstraling van oude Prodentfabriek. En ik kan mijn sprekers en sponsors uitnodigen voor een diner vóór en een borrel ná de uitzending bij het naastgelegen Restaurant Hoog Vuur.

Het webinar platform speelt ook een belangrijke rol, deze is gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Webinary is in Amersfoort voor sprekers uit heel Nederland goed bereikbaar.”

SCEM organiseert geaccrediteerde medische webinars i.s.m. Webinary

rotary international

EN DAN GAAN WE LIVE!

Wij horen u denken, hoe dan?! Geen zorgen, we gaan het online of hybride evenement eerst een keer doorlopen zonder dat we ‘live’ zijn, dat noemen wij een ‘dry run’. Als spreker is het even wennen op welk scherm welke informatie staat en hoe het is om voor een camera in een studio te spreken. Daarnaast is het een goede voorbereiding voor onze crew. Maar daarna gaan we wel live! De Webinary projectmanager is de hele uitzending in de studio aanwezig en heeft continu contact met de crew. Techniek, geluid, licht etc moet allemaal kloppen, we zijn niet snel tevreden.

PROJECTMANAGER & WEBINAR ENGINEER 
AAN HET WOORD:

DE AFRONDING

Heeft u gebruik gemaakt van een poll of een vragenlijst aan het einde van het evenement? Wij zorgen ervoor dat de uitslagen direct bij u zijn. U ontvangt ook een uitdraai van de deelnemers die aanwezig zijn geweest. Na het evenement gaan we ook samen nog een keer om tafel om het project door te nemen. Wij vinden het natuurlijk leuk om te weten wat goed ging, maar nóg belangrijker wat een volgende keer misschien beter kan. Daar worden wij én uw volgende online of hybride evenement alleen maar beter van!

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden
voor uw online of hybride event?

HET WEBINARY TEAM

Het organiseren van een webinar is ontzettend mooi werk! Dat stralen we ook uit, maar wij zijn ook een ervaren team, meedenkend en onze mensen zijn communicatief sterk. Dat is belangrijk, want wij overleggen veel met u en uw sprekers.

Webinars conform de COVID-19 richtlijnen

Wij houden ons aan de RIVM-richtlijnen omtrent het coronavirus. Aanvullende richtlijnen van uw organisatie respecteren wij.


We schudden geen handen en desinfecteren ze regelmatig.


We geven elkaar de ruimte.


Wij beperken het aantal
personen in de studio.


Na gebruik reinigen wij onze
apparatuur grondig.