Webinar studio | Talkshow Studio | Hybride Studio

Professionele webinar studio
XL studio voor hybride en online event
Neem onze Webinary crew mee 'on tour'
Previous
Next

Voor ieder event een TOP studio!

Onze webinar studio’s zijn standaard uitgerust met de beste techniek voor online uitzendingen van zeer goede kwaliteit. Onder andere de kleur van de verlichting, de stijl van de portal en impressies passen wij in de stijl van uw event of organisatie aan.

Omdat bij Webinary platform en studio’s onder één dak zijn, is alles perfect op elkaar ingeregeld! Wij bieden vanuit ons studio complex in Amersfoort; Webinar Studio’s en de XL Studio voor Online en Hybride Events, Congressen en Talkshows. 

Daarnaast hebben wij de Webinary On Tour Studio welke op verzoek op bijzondere locaties wordt ingezet.

Webinar studio - Webinary

Webinar Studio

Amersfoort
  • Webinars, Talkshows, Online Congressen
  • Uw projectmanager begeleidt u naar een perfecte uitzending!
  • Platform en interactie inbegrepen
Populair
Talkshow Studio XL

XL Studio

Amersfoort
  • Talkshow setting + plek voor Sidekick
  • Publiek bij uw uitzending mogelijk (conform RIVM richtlijnen)
  • Parallelsessies in de inpandige Webinar Studio's

On Tour

Bij u of 1 van onze partner locaties
  • Professionele studio op locatie
  • Diverse "special" locaties door heel NL beschikbaar
  • Talkshow en/of presentatie settings

De Webinary specificaties

Het maakt niet uit voor welke optie u kiest. Bij iedere webinar setting kunt u het volgende van ons verwachten:

De Webinary aanpak

U bent van harte welkom in een van onze studio’s. Kom achter de tafel zitten, kijk alvast in de camera’s en zie hoe het live wordt uitgezonden en hoe het webinar wordt geleid in de regiekamer. Onze webinar studio moet je gezien en beleefd hebben!

Uw plannen komen samen met onze mogelijkheden. Wij stellen een eerste draaiboek op en deze kunt u samen met de vaste projectmanager naar eigen inzicht verder afronden. Ook krijgt u van ons tips & trics om uw webinar tot een succes te maken.

Doordat we ruim van te voren bij elkaar komen is er geen stress, staat alles klaar en is de techniek voldoende getest. Het scherm telt af en uw sprekers geven het perfecte webinar.

Het webinar is afgerond en u weet direct wat de bezoekers ervan vonden, want dat vragen wij meteen. Mag het webinar teruggekeken worden? Dan zetten wij de opname in goede kwaliteit zo snel mogelijk voor de doelgroep klaar.

Het Webinary team

Het organiseren van een webinar is ontzettend gaaf! Dat straalt ons team ook uit, maar wij zijn ook een zeer ervaren team, vakkundig en communicatief zeer vaardig. Dat is belangrijk, want wij overleggen veel met u en uw sprekers.

Webinary support

Een goede voorbereiding is het halve werk en een webinar geven is echt anders dan het geven van een fysieke presentatie. Wij vinden het daarom belangrijk dat wij het webinar goed voorbereiden. Samen met u en de spreker(s) zijn we daarom ca. 2 uur van te voren aanwezig om het webinar. Wenst u een dry run? Indien een studio beschikbaar is, kan dat gereserveerd worden. U oefent dan, zonder online te zijn, alvast het webinar. Een van onze projectmanagers is uw vaste contactpersoon. Wij doen er alles aan om uw webinar tot een succes te maken.

Webinary organiseert:

Webinars conform de coronarichtlijnen

Wij houden rekening met de RIVM-richtlijnen omtrent het coronavirus. Het kan natuurlijk zijn dat er vanuit uw organisatie richtlijnen zijn om het coronavirus te voorkomen. Of u heeft persoonlijke wensen? Wij houden daar uiteraard rekening mee.


We schudden geen handen en desinfecteren ze regelmatig.


We houden minimaal 1,5 meter
afstand van elkaar.

Iedereen draagt tijdens beweging in de studio een mondkapje.


Wij beperken het aantal
personen in de studio.


Na gebruik reinigen wij onze
apparatuur grondig.

Scroll to Top