Professionele webinar studio's naar keuze

De Webinary studio's

Onze webinar studio’s passen wij aan in de huisstijl van uw organisatie, zodat het herkenbaar is voor de deelnemer en het geheel er professioneel uitziet. Daar denken wij graag bij mee. U kunt gebruikmaken van onze studio in Amersfoort, de green screen room, de studio’s op een van onze vaste locaties in Nederland of wij gaan ‘on tour’ en komen uw kant op!

Webinar studio - Webinary

Webinar Studio

Vaste studio in Amersfoort
 • Vaste locatie in Amersfoort
 • Techniek, regie en materiaal staat kant-en-klaar
 • Onderscheidende en prettige studio inrichting
Populair
Green Screen Webinary

Green Screen studio

Vaste studio in Amersfoort
 • Vaste locatie in Amersfoort
 • Studio is compleet in uw stijl om te bouwen
 • Doordat de achtergrond kan wisselen, is uw studio uniek
Studio op locatie-Webinary

Studio op locatie

Harderwijk
 • Op een congreslocatie in Harderwijk
 • Dezelfde Webinary studio, zowel uitstraling als kwaliteit
 • Centrale en toegankelijke locatie in Nederland
Webina on tour - Webinary

Webinar 'on tour'

Op een locatie naar wens
 • Wij komen uw kant op
 • De benodigde materialen nemen wij mee naar uw locatie
 • Het is een kwestie van extra testen en gaan!

De Webinary specificaties

Het maakt niet uit voor welke optie u kiest. Bij iedere webinar setting kunt u het volgende van ons verwachten:

De Webinary aanpak

U bent van harte welkom in een van onze studio’s. Kom achter de tafel zitten, kijk alvast in de camera’s en zie hoe het live wordt uitgezonden en hoe het webinar wordt geleid in de regiekamer. Onze webinar studio moet je gezien en beleefd hebben!

Uw plannen komen samen met onze mogelijkheden. Wij stellen een eerste draaiboek op en deze kunt u samen met de vaste projectmanager naar eigen inzicht verder afronden. Ook krijgt u van ons tips & trics om uw webinar tot een succes te maken.

Doordat we ruim van te voren bij elkaar komen is er geen stress, staat alles klaar en is de techniek voldoende getest. Het scherm telt af en uw sprekers geven het perfecte webinar.

Het webinar is afgerond en u weet direct wat de bezoekers ervan vonden, want dat vragen wij meteen. Mag het webinar teruggekeken worden? Dan zetten wij de opname in goede kwaliteit zo snel mogelijk voor de doelgroep klaar.

Het Webinary team

Het organiseren van een webinar is ontzettend gaaf! Dat straalt ons team ook uit, maar wij zijn ook een zeer ervaren team, vakkundig en communicatief zeer vaardig. Dat is belangrijk, want wij overleggen veel met u en uw sprekers.

Webinary support

Een goede voorbereiding is het halve werk en een webinar geven is echt anders dan het geven van een fysieke presentatie. Wij vinden het daarom belangrijk dat wij het webinar goed voorbereiden. Samen met u en de spreker(s) zijn we daarom ca. 2 uur van te voren aanwezig om het webinar. Wenst u een dry run? Indien een studio beschikbaar is, kan dat gereserveerd worden. U oefent dan, zonder online te zijn, alvast het webinar. Een van onze projectmanagers is uw vaste contactpersoon. Wij doen er alles aan om uw webinar tot een succes te maken.

Webinary organiseert:

Webinars conform de coronarichtlijnen

Wij houden rekening met de RIVM-richtlijnen omtrent het coronavirus. Het kan natuurlijk zijn dat er vanuit uw organisatie richtlijnen zijn om het coronavirus te voorkomen. Of u heeft persoonlijke wensen? Wij houden daar uiteraard rekening mee.

We schudden geen handen en desinfecteren ze regelmatig.

We houden minimaal 1,5 meter
afstand van elkaar.

Na gebruik reinigen wij onze
apparatuur grondig.

Wij beperken het aantal
personen in de studio.

Scroll to Top