Webinar studio | Talkshow Studio | Hybride Studio

Benieuwd naar de online mogelijkheden voor uw event?

GEACCREDITEERDE E-LEARNINGS

GEACCREDITEERDE E-LEARNINGS

WEBINARS & E-LEARNINGS

Webinary is gespecialiseerd in webinars met accreditatie eisen. Medische, para-medische en legal organisaties behalen met behulp van ons platform een ongekend bereik. Het e-learning platform voorziet in zowel live als on demand geaccrediteerde webinars en e-learnings. Uw deelnemers loggen in of registreren en de rest spreekt voor zich.

Voor diverse medische, para-medische en juridische organisaties verzorgen wij de webinars en on demand e-learnings. De gebruiksvriendelijkheid van het platform wordt door deelnemers beoordeeld met een 9+.
Geaccrediteerde e-learning met interactie MarkTwo - Webinary

"De gebruiksvriendelijkheid van het platform wordt

door de deelnemers beoordeeld met een 9!"

GEACCREDITEERD E-LEARNING PLATFORM

Op ons platform hosten wij voor o.a. Ronald Mc Donald Kinderfonds, Bristol Myers Squibb, NVKC en Yakult e-learnings van bij ons opgenomen webinars en congressen. Eindtoets, registratie en gedegen rapportage zijn naast gebruiksvriendelijkheid en onze full service benadering reden voor het succes van dit platform.

 

Wij werken o.a. voor:

ONZE AANPAK

U bent van harte welkom in een van onze studio’s. Kom achter de tafel zitten, kijk alvast in de camera’s en zie hoe het live wordt uitgezonden en hoe het webinar wordt geleid in de regiekamer. Onze webinar studio moet je gezien en beleefd hebben!

Uw plannen komen samen met onze mogelijkheden. U stelt een eerste draaiboek op en deze kunt u samen met uw vaste projectmanager naar eigen inzicht verder afronden. Ook krijgt u van ons tips & trics om uw webinar tot een succes te maken.

Doordat we ruim van te voren bij elkaar komen is er geen stress, staat alles klaar en is de techniek voldoende getest. Het scherm telt af en uw sprekers geven het perfecte webinar.

Het webinar is afgerond en u weet direct wat de bezoekers ervan vonden, want dat vragen wij meteen. Mag het webinar teruggekeken worden? Dan zetten wij de opname in goede kwaliteit zo snel mogelijk voor de doelgroep klaar.

HET WEBINARY TEAM

Het organiseren van een webinar is ontzettend mooi werk! Dat stralen we ook uit, maar wij zijn ook een ervaren team, meedenkend en onze mensen zijn communicatief sterk. Dat is belangrijk, want wij overleggen veel met u en uw sprekers.

Webinars conform de COVID-19 richtlijnen

Wij houden ons aan de RIVM-richtlijnen omtrent het coronavirus. Aanvullende richtlijnen van uw organisatie respecteren wij.


We schudden geen handen en desinfecteren ze regelmatig.


We geven elkaar de ruimte.


Wij beperken het aantal
personen in de studio.


Na gebruik reinigen wij onze
apparatuur grondig.