Webinar studio | Talkshow Studio | Hybride Studio

Benieuwd naar de online mogelijkheden voor uw event?

Geaccrediteerde webinars & E-learnings

Webinary is gespecialiseerd in het organiseren van webinars met accreditatie eisen. Voor medische, para-medische en legal organisaties is het mogelijk om met behulp van ons platform een ongekend bereik te halen. Ons online platform voorziet in zowel live als on demand geaccrediteerde webinars en e-learnings. Uw deelnemers loggen in of registreren en de rest spreekt voor zich.

Voor diverse medische, para-medische en juridische organisaties hebben wij succesvol webinars met accreditatie eisen mogen verzorgen. De gebruiksvriendelijkheid van het platform wordt door deelnemers gemiddeld met een 9 beoordeeld!
Geaccrediteerde e-learning met interactie MarkTwo - Webinary

"De gebruiksvriendelijkheid van het platform wordt

door de deelnemers beoordeeld met een 9!"

E-learning platform voor geaccrediteerde on demand webinars & congressen

Op ons platform hosten wij voor o.a. Ronald Mc Donald Kinderfonds, Bristol Myers Squibb, NVKC en Yakult e-learnings van bij ons opgenomen webinars en congressen. Eindtoets, registratie en gedegen rapportage zijn naast gebruiksvriendelijkheid en onze full service benadering reden voor het succes van dit platform.

 

Deze organisaties gingen u voor:

De Webinary aanpak

U bent van harte welkom in een van onze studio’s. Kom achter de tafel zitten, kijk alvast in de camera’s en zie hoe het live wordt uitgezonden en hoe het webinar wordt geleid in de regiekamer. Onze webinar studio moet je gezien en beleefd hebben!

Uw plannen komen samen met onze mogelijkheden.  U stelt een eerste draaiboek op en deze kunt u samen met uw vaste projectmanager naar eigen inzicht verder afronden. Ook krijgt u van ons tips & trics om uw webinar tot een succes te maken.

Doordat we ruim van te voren bij elkaar komen is er geen stress, staat alles klaar en is de techniek voldoende getest. Het scherm telt af en uw sprekers geven het perfect webinar.

Het webinar is afgerond en u weet direct wat de bezoekers ervan vonden, want dat vragen wij meteen. Mag het webinar teruggekeken worden? Dan zetten wij de opname in goede kwaliteit zo snel mogelijk voor de doelgroep klaar.

Het Webinary team

Het organiseren van een webinar is ontzettend gaaf! Dat straalt ons team ook uit, maar wij zijn ook een zeer ervaren team, vakkundig en communicatief zeer vaardig. Dat is belangrijk, want wij overleggen veel met u en uw sprekers.

Webinary support

Een goede voorbereiding is het halve werk en een webinar geven is echt anders dan het geven van een fysieke presentatie. Wij vinden het daarom belangrijk dat wij het webinar goed voorbereiden. Samen met u en de spreker(s) zijn we daarom ca. 2 uur van te voren aanwezig om het webinar. Wenst u een dry run? Indien een studio beschikbaar is, kan dat gereserveerd worden. U oefent dan, zonder online te zijn, alvast het webinar. Een van onze projectmanagers is uw vaste contactpersoon. Wij doen er alles aan om uw webinar tot een succes te maken.

Webinary organiseert...

Webinars conform de coronarichtlijnen

Wij houden rekening met de RIVM-richtlijnen omtrent het coronavirus. Het kan natuurlijk zijn dat er vanuit uw organisatie richtlijnen zijn om het coronavirus te voorkomen. Of u heeft persoonlijke wensen? Wij houden daar uiteraard rekening mee.


We schudden geen handen en desinfecteren ze regelmatig.


We houden minimaal 1,5 meter
afstand van elkaar.

Iedereen draagt tijdens beweging in de studio een mondkapje.


Wij beperken het aantal
personen in de studio.


Na gebruik reinigen wij onze
apparatuur grondig.

Scroll to Top