Geaccrediteerde webinars & e-learnings
Speciaal voor medische en paramedische organisaties
Geaccrediteerde webinars & e-learnings
PE-punten halen op afstand
Geaccrediteerde webinars & e-learnings
Zowel live als on demand met een gebruiksvriendelijk platform
Previous
Next

Geaccrediteerde webinars & E-learnings bij Webinary

Webinary is gespecialiseerd in het organiseren van webinars met accreditatie eisen. Voor medische en para-medische organisatie is het mogelijk om met behulp van ons ‘in huis’ ontwikkelde platform het thema te volgen. Ons online platform voorziet in zowel live als on demand geaccrediteerde webinars en e-learnings. Uw deelnemers loggen in en de rest spreekt voor zich.

Voor diverse medische en para-medische organisaties hebben wij succesvol webinars met accreditatie eisen mogen verzorgen. De gebruiksvriendelijkheid van het platform wordt door deelnemers gemiddeld met een 9 beoordeeld!
Geaccrediteerde e-learning met interactie MarkTwo - Webinary

"De gebruiksvriendelijkheid van het platform wordt

door de deelnemers beoordeeld met een

Geaccrediteerde e-learning met interactie MarkTwo - Webinary

Geaccrediteerd webinar over COVID-19

Webinars over COVID-19 hebben de afgelopen maanden veel de revue gepasseerd. Zo werden webinars met interactie en een posttoets gehouden op ons platform voor geaccrediteerde webinars. Na afloop zijn de webinars ‘on demand’ beschikbaar gesteld en wordt ook na afloop van het webinar de doelgroep bereikt en PE-punten toegekend.

 

De Webinary aanpak

U bent van harte welkom in een van onze studio’s. Kom achter de tafel zitten, kijk alvast in de camera’s en zie hoe het live wordt uitgezonden en hoe het webinar wordt geleid in de regiekamer. Onze webinar studio moet je gezien en beleefd hebben!

Uw plannen komen samen met onze mogelijkheden.  U stelt een eerste draaiboek op en deze kunt u samen met uw vaste projectmanager naar eigen inzicht verder afronden. Ook krijgt u van ons tips & trics om uw webinar tot een succes te maken.

Doordat we ruim van te voren bij elkaar komen is er geen stress, staat alles klaar en is de techniek voldoende getest. Het scherm telt af en uw sprekers geven het perfect webinar.

Het webinar is afgerond en u weet direct wat de bezoekers ervan vonden, want dat vragen wij meteen. Mag het webinar teruggekeken worden? Dan zetten wij de opname in goede kwaliteit zo snel mogelijk voor de doelgroep klaar.

Het Webinary team

Het organiseren van een webinar is ontzettend gaaf! Dat straalt ons team ook uit, maar wij zijn ook een zeer ervaren team, vakkundig en communicatief zeer vaardig. Dat is belangrijk, want wij overleggen veel met u en uw sprekers.

Webinary support

Een goede voorbereiding is het halve werk en een webinar geven is echt anders dan het geven van een fysieke presentatie. Wij vinden het daarom belangrijk dat wij het webinar goed voorbereiden. Samen met u en de spreker(s) zijn we daarom ca. 2 uur van te voren aanwezig om het webinar. Wenst u een dry run? Indien een studio beschikbaar is, kan dat gereserveerd worden. U oefent dan, zonder online te zijn, alvast het webinar. Een van onze projectmanagers is uw vaste contactpersoon. Wij doen er alles aan om uw webinar tot een succes te maken.

Webinary organiseert...

Webinars conform de coronarichtlijnen

Wij houden rekening met de RIVM-richtlijnen omtrent het coronavirus. Het kan natuurlijk zijn dat er vanuit uw organisatie richtlijnen zijn om het coronavirus te voorkomen. Of u heeft persoonlijke wensen? Wij houden daar uiteraard rekening mee.

We schudden geen handen en desinfecteren ze regelmatig.

We houden minimaal 1,5 meter
afstand van elkaar.

Na gebruik reinigen wij onze
apparatuur grondig.

Wij beperken het aantal
personen in de studio.

Scroll to Top