Webinar studio | Talkshow Studio | Hybride Studio

Alsof u bij uw deelnemers aan tafel zit
Webinary webinars & e-learnings
Professioneel, maar vooral ook leuk en ontspannen
Webinary webinars & e-learnings
Zorgeloos online uw doelgroep bereiken
Webinary webinars & e-learnings
Previous
Next

Benieuwd naar de online mogelijkheden voor uw event?

Organiseer uw webinar zonder zorgen

Uw webinar organiseren bij Webinary zorgt voor rust, vertrouwen en succes! Rust, omdat onze professionele studio compleet voor u klaar staat en ons ervaren team u van A tot Z begeleidt en ondersteunt. Vertrouwen, want ons team van vaste specialisten is op elkaar én u ingespeeld. Verbinding, beeldkwaliteit en geluid zijn top-of-the-bill. De interactie met de deelnemers is perfect geregeld door integratie van ons platform met de Webinar studio. Wij zorgen ervoor dat uw webinar een succes is!
Webinar studio met sprekers
Webinar studio - Webinary

Modernste faciliteiten

De Webinary studio’s hebben een moderne en comfortabele uitstraling. De studio’s zijn ingericht met 4 camera’s, groot content scherm en meerdere afkijk monitoren. De sprekers komen goed in beeld en kunnen hun presentatie, feedback en tijd perfect in de gaten houden. Kleurstelling en aankleding van de studio en webinar omgeving passen wij aan uw huisstijl aan.

Wij werken o.a. voor:

ONZE AANPAK

U bent van harte welkom in een van onze studio’s. Kom achter de tafel zitten, kijk alvast in de camera’s en zie hoe het live wordt uitgezonden en hoe het webinar wordt geleid in de regiekamer. Onze webinar studio moet je gezien en beleefd hebben!

Uw plannen komen samen met onze mogelijkheden. U stelt een eerste draaiboek op en deze kunt u samen met uw vaste projectmanager naar eigen inzicht verder afronden. Ook krijgt u van ons tips & trics om uw webinar tot een succes te maken.

Doordat we ruim van te voren bij elkaar komen is er geen stress, staat alles klaar en is de techniek voldoende getest. Het scherm telt af en uw sprekers geven het perfecte webinar.

Het webinar is afgerond en u weet direct wat de bezoekers ervan vonden, want dat vragen wij meteen. Mag het webinar teruggekeken worden? Dan zetten wij de opname in goede kwaliteit zo snel mogelijk voor de doelgroep klaar.

HET WEBINARY TEAM

Het organiseren van een webinar is ontzettend mooi werk! Dat stralen we ook uit, maar wij zijn ook een ervaren team, meedenkend en onze mensen zijn communicatief sterk. Dat is belangrijk, want wij overleggen veel met u en uw sprekers.

Webinars conform de COVID-19 richtlijnen

Wij houden ons aan de RIVM-richtlijnen omtrent het coronavirus. Aanvullende richtlijnen van uw organisatie respecteren wij.


We schudden geen handen en desinfecteren ze regelmatig.


We geven elkaar de ruimte.


Wij beperken het aantal
personen in de studio.


Na gebruik reinigen wij onze
apparatuur grondig.