Webinar studio | Talkshow Studio | Hybride Studio

Alsof u bij uw deelnemers aan tafel zit
Webinary webinars & e-learnings
Professioneel, maar vooral ook leuk en ontspannen
Webinary webinars & e-learnings
Zorgeloos online uw doelgroep bereiken
Webinary webinars & e-learnings
Previous
Next

Benieuwd naar de online mogelijkheden voor uw event?

WEBINARY STUDIO'S

WEBINARY STUDIO'S

WEBINAR STUDIO BIJ WEBINARY

Uw webinar organiseren bij Webinary zorgt voor rust, vertrouwen en succes! Rust, omdat onze professionele studio compleet voor u klaar staat en ons ervaren team u van A tot Z begeleidt en ondersteunt. Vertrouwen, want wij zijn een klein team en leren u en uw organisatie echt kennen, daarnaast is onze techniek van hoogwaardige kwaliteit. Verbinding, beeldkwaliteit en -snelheid en geluid zijn zoals het hoort te zijn. Uw deelnemers kunnen zich volledig focussen op het verhaal, waar het natuurlijk om draait. Wij zorgen ervoor dat uw webinar een succes is!
Webinar studio met sprekers
Webinar studio - Webinary

MODERN EN COMFORTABEL

De Webinary studio’s hebben een moderne en comfortabele uitstraling. De studio’s zijn ingericht met gemiddeld 2 tot 4 camera’s en 3 beeldschermen. De sprekers komen daardoor goed in beeld en kunnen hun presentatie, feedback en tijd perfect in de gaten houden. Kleurstelling en aankleding van de studio en webinar omgeving passen wij zo goed mogelijk aan uw wensen aan, bijvoorbeeld aan de huisstijl of de stijl van het evenement.

Deze organisaties gingen u voor:

ONZE AANPAK

U bent van harte welkom in een van onze studio’s. Kom achter de tafel zitten, kijk alvast in de camera’s en zie hoe het live wordt uitgezonden en hoe het webinar wordt geleid in de regiekamer. Onze webinar studio moet je gezien en beleefd hebben!

Uw plannen komen samen met onze mogelijkheden. U stelt een eerste draaiboek op en deze kunt u samen met uw vaste projectmanager naar eigen inzicht verder afronden. Ook krijgt u van ons tips & trics om uw webinar tot een succes te maken.

Doordat we ruim van te voren bij elkaar komen is er geen stress, staat alles klaar en is de techniek voldoende getest. Het scherm telt af en uw sprekers geven het perfecte webinar.

Het webinar is afgerond en u weet direct wat de bezoekers ervan vonden, want dat vragen wij meteen. Mag het webinar teruggekeken worden? Dan zetten wij de opname in goede kwaliteit zo snel mogelijk voor de doelgroep klaar.

HET WEBINARY TEAM

Het organiseren van een webinar is ontzettend gaaf! Dat stralen we ook graag uit, maar wij zijn ook een ervaren team, vakkundig en communicatief super vaardig. Dat is belangrijk, want wij overleggen veel met u en uw sprekers.

WEBINARY SUPPORT

Een goede voorbereiding is het halve werk en een webinar geven is echt anders dan het geven van een fysieke presentatie. Wij vinden het daarom belangrijk dat wij het webinar goed voorbereiden. Samen met u en de spreker(s) zijn we daarom ca. 2 uur van te voren aanwezig om het webinar. Wenst u een dry run? Indien een studio beschikbaar is, kan dat gereserveerd worden. U oefent dan, zonder online te zijn, alvast het webinar. Een van onze projectmanagers is uw vaste contactpersoon. Wij doen er alles aan om uw webinar tot een succes te maken.

WEBINARY ORGANISEERT

Webinars conform de coronarichtlijnen

Wij houden rekening met de RIVM-richtlijnen omtrent het coronavirus. Het kan natuurlijk zijn dat er vanuit uw organisatie richtlijnen zijn om het coronavirus te voorkomen. Of u heeft persoonlijke wensen? Wij houden daar uiteraard rekening mee.


We schudden geen handen en desinfecteren ze regelmatig.


We houden minimaal 1,5 meter
afstand van elkaar.


Wij beperken het aantal
personen in de studio.


Na gebruik reinigen wij onze
apparatuur grondig.

Scroll to Top