Webinar studio | Talkshow Studio | Hybride Studio

XL Studio maakt impact
Live, op afstand en interactief!
Previous
Next

Webinary XL Studio; perfect voor talkshows en online of hybride evenement

Uw congres en evenement zet Webinary om naar een high-end online of hybride evenement. Deelnemers zijn online aanwezig en beleven op afstand alsof ze fysiek op het evenement aanwezig zijn.

Dankzij de high-end techniek, kunnen uw deelnemers actief en effectief aanwezig zijn. Grote kans op meer interactie met uw deelnemers dan tijdens een fysiek event. Het online platform van Webinary wordt naar uw wensen ingericht, denk aan polls, chat en Q&A. De studio biedt het perfecte decor voor talkshows met of zonder side kick, er is een podium voor presentaties, acts en noem het maar op. 

XL Studio

  • Van A tot Z professionele begeleiding
  • Alles onder één dak; platform, studio, techniek en begeleiding
  • Uw projectmanager is uw vaste aanspreekpunt en begeleidt u bij het concept, regieschema’s, content etc.
  • Wij zorgen er voor dat alles vlekkeloos verloopt, u kunt zich volledig focussen op de inhoud en genieten!

Voorbeelden uit de praktijk

Benieuwd naar een online of hybride congres vanuit een XL studio? Onderstaande video’s geven een impressie van een evenement vanuit een XL Studio.

Rotary without Borders

Voor Rotary International organiseerde Webinary hun internationale event. Projectbegeleiding, content pre-productie, live productie, we hebben het samen met de organisatie van Rotary gedaan. Een hybride samenwerking!

Mensenrechten Award
De Online Mensenrechtenaward werd door Webinary georganiseerd. In deze video licht ons team toe wat de mogelijkheden zijn! Projectbegeleiding, studio, locatie, alles onder 1 dak!
 

Bekijk ook onze andere studio-mogelijkheden:

Webinary support

Een goede voorbereiding is het halve werk en een webinar geven is echt anders dan het geven van een fysieke presentatie. Wij vinden het daarom belangrijk dat wij het webinar goed voorbereiden. Samen met u en de spreker(s) krijgen jullie de ruimte om een zogeheten ‘dry run’ te draaien. Zonder online te zijn, oefenen jullie alvast het webinar. Een van onze projectmanagers is uw vaste contactpersoon. Wij doen er alles aan om uw webinar tot een succes te maken.

Webinary organiseert:

Het Webinary team

Het organiseren van een webinar is ontzettend gaaf! Dat straalt ons team ook uit, maar wij zijn ook een zeer ervaren team, vakkundig en communicatief zeer vaardig. Dat is belangrijk, want wij overleggen veel met u en uw sprekers, geven support, regelen de ontvangst en verzorgen tijdens het webinar de communicatie tussen de sprekers en de deelnemers.

Webinars conform de coronarichtlijnen

Wij houden rekening met de RIVM-richtlijnen omtrent het coronavirus. Het kan natuurlijk zijn dat er vanuit uw organisatie richtlijnen zijn om het coronavirus te voorkomen. Of u heeft persoonlijke wensen? Wij houden daar uiteraard rekening mee.


We schudden geen handen en desinfecteren ze regelmatig.


We houden minimaal 1,5 meter
afstand van elkaar.

Iedereen draagt tijdens beweging in de studio een mondkapje.


Wij beperken het aantal
personen in de studio.


Na gebruik reinigen wij onze
apparatuur grondig.