Portfolio
4.5/5

Informatief webinar over het pensioenakkoord –
Achmea Investment Management

Achmea Investment Management realiseert de beste pensioen- en vermogensbeheer oplossingen voor haar klanten en deelnemers. Vanuit de webinar studio in Amersfoort organiseerden zij voor een select gezelschap een interactief webinar. Specialisten van Achmea Investment Management praten hen bij over de impact van het nieuwe pensioenakkoord.

4.5/5

Rotary Without Borders

Webinary mocht de organisatie van de internationale conferentie  begeleiden in haar eerste online editie. Hoe houd je een goede online conferentie, hoe haken we de vertalers aan, een greep uit de vragen die speelden. In een hybride samenwerking hebben we een dynamische uitzending weten te realiseren waar we met veel plezier aan terug denken.

4.5/5

Online congres Cliëntondersteuning

Op 29 september 2020 vond het Landelijk Congres Cliëntondersteuning van Movisie online plaats vanuit onze webinar studio in Amersfoort. Een zeer geslaagde dag met veel interactie en vooral impact! In 2021 weer!

We doen het samen logo
4/5

Online festival – We doen het samen

Het We doen het samen! Festival is een initiatief van KNHM Foundation en VSBfonds. Daarnaast maken Stichting DOEN, het Oranje Fonds, Nederland Zorgt Voor Elkaar (NLZVE), LSA Bewoners en NOV het festival mede mogelijk. Door het zichtbaar maken van initiatieven van actieve bewoners, kunnen we elkaar inspireren en aanmoedigen om samen te werken aan een nieuwe samenleving.

Inspirerende plenaire optredens, 45 online workshops & de “Kern met Pit” Award uitreiking.

Foto’s: Zout Fotografie in opdracht van Vereniging EMDR Nederland

4.5/5

1200 deelnemers die zowel vanuit huis als live in het Flint Theater aanwezig waren. Wat een geweldige dag met inspirerende workshops en interessante lezingen.

Vereniging EMDR Nederland telt meer dan 5.000 leden en is daarmee een van de grotere psychotherapieverenigingen in Nederland. Hun jaarlijkse EMDR Congres vond in 2020 in een hybride vorm plaats met een live uitzending vanuit Theater Flint in Amersfoort. Deelnemers konden naast de plenaire presentaties ook online deelnemen aan diverse workshops vanuit verschillende webinar locaties rondom het theater. 

Geweldig om te zien dat EMDR Nederland ook in 2021 het congres online organiseert vanuit Theater de Flint:

Vraag een offerte aan