Webinary in de praktijk!

Producties op maat!

'Samen voor het beste resultaat'

Webinary verzorgt Webinars, Talkshows en Hybride evenementen. Hierin faciliteren wij de techniek, locatie en zijn wij betrokken bij de voorbereiding van het evenement. We verzorgen de techniek op locatie en vertalen de sfeer naar de bezoeker thuis. Samen met u streven we naar de beste ervaring voor uw volgende (online) evenement!

Jeugdzorg Werkt! Alle kansen benut

Verhaal uit de praktijk: Mari Carmen Oudendijk en Inge Kuipers gingen samen met experts in gesprek over verschillende actuele onderwerpen die betrekking hebben op zij-instromers en herintreders binnen jeugdzorg.

Lees meer..

Overheidsbrede Cyberoefening

Verhaal uit de praktijk: Met de Overheidsbrede Cyberoefening dicussieerden de tafelgasten over welke stappen er genomen moesten worden om de dreiging van de crisis onder controle te houden.

Lees meer..
Tijdens dit innovatieve webinar kwamen er verschillende deskundigen aan het woord. De deskundigen gingen met elkaar in gesprek over hoe je professionals en organisaties structureel betrokken kunt inzetten bij het gebruik van Virtual Reality.

De Slimme Zorg Estafette

Verhaal uit de praktijk: Deskundigen gingen met elkaar in gesprek over hoe je professionals en organisaties structureel betrokken kunt inzetten bij het gebruik van Virtual Reality.

Lees meer..
Op 15 April bracht VHTO online vauit onze webinar studio in Amersfoort, meer dan 4700 dames tussen de 10 en 15 jaar samen, die meer kennis wilde krijgen op online béta, techniek en IT gebied in verschillende sectoren.

Girls’ Day

Verhaal uit de praktijk: Meer dan 4700 deelnemers keken online mee. Alle deelnemers kregen tijdens dit webinar meer kennis over online béta, techniek en IT met betrekking op klimaatverandering.

Lees meer..
Door de COVID-19 pandemie, was het niet mogelijk om een fysieke kerstborrel te organiseren. Daardoor organiseerde Alliantie, de kerstborrel online vanuit onze webinar studio in Amersfoort.

Alliantie Kerst TV

Verhaal uit de praktijk: Ruim 900 deelnemers keken live mee met de Alliantie kerstborrel. Bij ons in de webinar studio begon de borrel met inhoudelijk informatie. Nadat onze dagvoorzitster en

Lees meer..
Tijdens dit informatieve webinar werden er bepaalde vraagstukken besproken door doktoren. Ook vertelde Annemiek Kuijer over de weerbaarheid van het kind en kregen de 200 deelnemers de kans om vragen te stellen tijdens een interview met Renate Westerlaken-Loos, de directeur van het Ronald MC Donald Kinderfonds.

Ronald MC Donald Kinderfonds

Verhaal uit de praktijk: Tijdens een informatief webinar van het Ronald MC Donald Kinderfonds, werd door doktoren gesproken over een aantal vraagstukken, die betrekking hebben op het zieke kind.

Lees meer..
Tijdens dit webinar werden er 3 presentaties gegeven door inspirerende gastsprekers. Daarna konden de deelnemers deelnemen, aan een workshop die vanuit een andere studio van Webinary werd gestreamd.

Netwerkdag Watercrises

Verhaal uit de praktijk: Tijdens het programma werden er 3 presentaties gegeven door inspirerende gastsprekers. Waar er meer dan 900 deelnemers live meekeken. Deze deelnemers werden geïnformeerd en geïnspireerd over

Lees meer..
Tijdens dit webinar van Achmea Investment Management bespraken de sprekers van dit webinar, hoe belangrijk het is om uw deelnemer te kennen.

Achmea Investment Management

Verhaal uit de praktijk: Tijdens een informatief webinar van Achmea Investment Management, werd besproken hoe belangrijk het is voor de pensioenfondsen om de deelnemers te kennen.

Lees meer..

EMDR Congres

Verhaal uit de praktijk: Vereniging EMDR Nederland organiseerde hun jaarlijks Congres. Meer dan 1300 deelnemers die zowel vanuit huis als live in Theater Flint aanwezig waren. Wat een geweldige dag

Lees meer..

Informatie NOA Café

Verhaal uit de praktijk:Tijdens dit informatieve webinar van NOA Café werd er gesproken over ontwikkelingen op werk-en productgebied. De deelnemers thuis kregen de kans om zelf te kiezen over welke

Lees meer..

Vraag een offerte aan