Webinary portfolio

Bekijk enkele compilaties van voorgaande webinars. Het geeft u een impressie van wat uw deelnemers zien, hoe de studio er uit kan zien en hoe de sprekers in beeld komen.

Webinary in de praktijk​

De deelnemers zijn ingelogd en zitten klaar voor uw webinar. Zij hebben hoge verwachtingen en die willen wij samen met u uiteraard waar maken, het liefste zelfs overtreffen! Wij begrijpen dat het fijn is om praktijkverhalen van anderen te horen. Zo weet u zeker of u de juiste partij voor een professioneel webinar van hoge kwaliteit heeft.

movisie-logo-webinary
4.5/5

Landelijk Congres Cliëntondersteuning – Movisie

Movisie is hét landelijk kennisinstituut voor een samenhangende aanpak van sociale vraagstukken. Op 29 september 2020 vond het Landelijk Congres Cliëntondersteuning van Movisie online plaats vanuit onze webinar studio in Amersfoort. Bijna 300 personen luisterden naar de visie van keynotespreker Jet Bussemaker (voorzitter van de RVS) en die van andere inspirerende tafelgasten. Tijdens dit congres gingen de deelnemers online in 8 breakoutsessies uiteen. Op deze manier konden ze online toch bepaalde onderwerpen in kleinere groepen bespreken en relevante informatie van de deelnemers krijgen.

033-OP-DE-FIETS-logo
4.5/5

Webinar 033opdefiets

Achter 033opdefiets zitten verschillende bewoners uit de regio, 033opdefiets is een community. Deze community heeft de ambitie om onze regio te stimuleren om vitaler, gelukkiger, ouder te worden met daarbij de fiets in de hoofdrol.

Tijdens een livestream van een uur werden kijkers meegenomen in de ontwikkelingen van het fietsen in Amersfoort.

033 op de fiets webinar

Het Webinary team

Het organiseren van een webinar is ontzettend gaaf! Dat straalt ons team ook uit, maar wij zijn ook een zeer ervaren team, vakkundig en communicatief zeer vaardig. Dat is belangrijk, want wij overleggen veel met u en uw sprekers.

Meer weten over het organiseren van uw webinar?

Gratis demo
Scroll to Top