Webinary in de praktijk

Bekijk enkele compilaties van voorgaande webinars, talkshows en grote online events. Het geeft u een impressie van wat uw deelnemers zien, hoe de studio er uit kan zien en hoe de sprekers in beeld komen.

Webinary referenties:

De deelnemers zijn ingelogd en zitten klaar voor uw webinar. Zij hebben hoge verwachtingen en die willen wij samen met u uiteraard waar maken, het liefste zelfs overtreffen! Wij begrijpen dat het fijn is om praktijkverhalen van anderen te horen. Zo weet u zeker of u de juiste partij voor een professioneel webinar van hoge kwaliteit heeft.

movisie-logo-webinary
4.5/5

Landelijk Congres Cliëntondersteuning – Movisie

Movisie is hét landelijk kennisinstituut voor een samenhangende aanpak van sociale vraagstukken. Op 29 september 2020 vond het Landelijk Congres Cliëntondersteuning van Movisie online plaats vanuit onze webinar studio in Amersfoort. Bijna 300 personen luisterden naar de visie van keynotespreker Jet Bussemaker (voorzitter van de RVS) en die van andere inspirerende tafelgasten. Tijdens dit congres gingen de deelnemers online in 8 breakoutsessies uiteen. Op deze manier konden ze online toch bepaalde onderwerpen in kleinere groepen bespreken en relevante informatie van de deelnemers krijgen.

We doen het samen logo
4/5

Online festival – We doen het samen

Het We doen het samen! Festival is een initiatief van KNHM Foundation en VSBfonds. Daarnaast maken Stichting DOEN, het Oranje Fonds, Nederland Zorgt Voor Elkaar (NLZVE), LSA Bewoners en NOV het festival mede mogelijk. Door het zichtbaar maken van initiatieven van actieve bewoners, kunnen we elkaar inspireren en aanmoedigen om samen te werken aan een nieuwe samenleving.

In drie dagen hebben er bijna 1000 deelnemers online gekeken naar 45 workshops, van 5 sprekers, 1 academie lancering, 1 Kern met Pit uitreiking, tientallen adviesgesprekken, 2 bewonersexpedities plaatsgevonden op onze locatie in Amersfoort.

We doen het Samen festival - Webinary
4.5/5

Informatief webinar over het pensioenakkoord –
Achmea Investment Management

Achmea Investment Management realiseert de beste pensioen- en vermogensbeheeroplossingen voor haar klanten en deelnemers. Vanuit de webinar studio in Amersfoort organiseerden zij voor deelnemers een webinar van Microsoft Teams. Specialisten van Achmea Investment Management praten over de impact van het nieuwe pensioenakkoord.

033-OP-DE-FIETS-logo
4/5

Webinar 033opdefiets

Achter 033opdefiets zitten verschillende bewoners uit de regio, 033opdefiets is een community. Deze community heeft de ambitie om onze regio te stimuleren om vitaler, gelukkiger, ouder te worden met daarbij de fiets in de hoofdrol.

Tijdens een livestream van een uur werden kijkers meegenomen in de ontwikkelingen van het fietsen in Amersfoort.

033 op de fiets webinar
EMDR-Congres-fotografie-2020-2-Zout-Fotografie-bestanden-6
EMDR-Congres-fotografie-2020-Zout-Fotografie-bestanden-55 kopie

Foto’s: Zout Fotografie in opdracht van Vereniging EMDR Nederland

EMDR congres logo hybride event
4.5/5

1200 deelnemers die zowel vanuit huis als live in het Flint Theater aanwezig waren. Wat een geweldige dag met inspirerende workshops en interessante lezingen.

Vereniging EMDR Nederland telt meer dan 5.000 leden en is daarmee een van de grotere psychotherapieverenigingen in Nederland. Hun jaarlijkse EMDR Congres vond in 2020 in een hybride vorm plaats met een live uitzending vanuit Theater Flint in Amersfoort. Deelnemers konden naast de plenaire presentaties ook online deelnemen aan diverse workshops vanuit verschillende webinar locaties rondom het theater. 

Geweldig om te zien dat EMDR Nederland ook in 2021 het congres online organiseert vanuit Theater de Flint:

Deze organisaties gebruikten al onze webinar studio:

Meer weten over het organiseren van uw webinar?

Gratis demo
Scroll to Top