Webinar studio

Uw webinar organiseren in de studio van Webinary zorgt voor rust, vertrouwen en daarmee ijzersterke Webinars! Wij verzorgen Webinars voor de Overheid, Pharmacy, Organisatiebureaus, Corporates en verenigingen. Uniek bij ons is de combinatie van diverse Webinar Studio’s, het Webinary Platform en persoonlijke projectbegeleiding. 

Het webinar platform, internet, beeldkwaliteit en geluid zijn van hoge kwaliteit en wij investeren continu in de nieuwste standaarden. Persoonlijke begeleiding en strakke regie is waar wij ons in onderscheiden. Geef het vertrouwen en regie aan ons en wij zorgen dat uw Webinar onvergetelijk wordt.

Studio Faciliteiten

Wij verwelkomen u graag in een van onze studio’s die aan uw huisstijl of de stijl van uw event wordt aangepast. De studio beschikt over een eigen ontvangst voor uw sprekers en gasten inclusief goede koffie, cappucino, thee en diverse frisdranken.

Breid de ervaring uit

Breid uw studio dag uit met meerdere opties om de ervaring op locatie en voor de deelnemers thuis naar een hoger niveau te tillen. 

Staat uw wens er niet bij, dan is er een grote kans dat wij die wél voor u in vervulling kunnen laten gaan.

Technische specificaties

De studio bevat standaard alle benodigdheden voor een uitzending van hoge kwaliteit, sommige producties vragen om een tijdelijke uitbreiding van de opstelling en/of technische aparatuur. Uw persoonlijke projectmanager begeleid u in het voortraject en neemt alle mogelijkheden met u door.

Meer weten over de studio?

Vraag een offerte aan