Vacature Platform Developer | Online Event Platform

Webinary is dé partner voor online en hybride evenementen. Webinary beschikt over eigen studio’s en biedt in samenwerking met locatiepartners studio faciliteiten voor hybride uitzendingen. Studio, platform en projectmanagement onder 1 label. We denken mee in het totaalconcept, van draaiboek tot presentator, begeleiden het proces en zorgen voor een strakke uitvoering.

Opdrachtgevers komen voor 90% uit ons netwerk op aanbeveling. Wij werken voor corporates, farmaceuten, medische beroepsverenigingen, overheden en communicatie & event bureaus.

Vacature Developer | Amersfoort

Als Developer zul je je bezighouden met het bouwen van innovatieve oplossingen voor een breed scala aan online evenementen, waaronder Algemene Ledenvergaderingen (ALV’s), Aandeelhoudersvergaderingen (AVA’s), hybride en online events, webinars en talkshows. Webinary is een snelgroeiend bedrijf met een zeer gemotiveerd en jong team. Ons team bestaat uit multi specialisten. Iedereen heeft zijn core specialisme maar kan ook elkaars taak overnemen, wat deze vacature zeer uitdagend en afwisselend maakt.

Binnen ons team werk je nauw samen met (technisch) event professionals die actief betrokken zijn bij de ontwikkeling van ons platform. Samen streven we ernaar om de best mogelijke platformservice te bieden voor medische nascholingen en andere evenementen. Onze diensten worden voortdurend uitgebreid op basis van zowel onze eigen kansen als de specifieke wensen van onze opdrachtgevers.

Als Developer bij Webinary zul je verantwoordelijk zijn voor diverse taken, waaronder het automatiseren van eenvoudige processen om opdrachtgevers te informeren over het aantal deelnemers. Daarnaast zul je betrokken zijn bij de doorontwikkeling en het onderhoud van interactietools en custom platformen.

We werken voornamelijk met PHP, CSS, JavaScript en JSON. Ervaring met deze technologieën is dan ook een vereiste. Daarnaast is het belangrijk dat je een basiservaring hebt als Developer en een autodidactische instelling hebt om voortdurend bij te leren en je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Vacature eisen

  • Ervaring met PHP, CSS, JavaScript en JSON
  • Basiservaring als Developer
  • Autodidactisch en bereid om jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen

Aanbod

  • Een uitdagende functie binnen een dynamisch team van event professionals
  • Mogelijkheden om te werken aan diverse en interessante projecten
  • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Een inspirerende werkomgeving waarin jouw ideeën en inbreng gewaardeerd worden

Cultuur

We werken hard, maar nemen ook tijd voor ontspanning en vieren successen. Incentives als een weekendje Friese meren of Barcelona, racen op het circuit of een gezellige avond Braaien. De regelmatig spontaan ontstane borrels geven het ongedwongen samenzijn goed weer.

Aanbod

  • Marktconform salaris
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Winstdeling

Interesse?

Neem voor meer informatie of een sollicitatie contact op met Wiebe Lempke op 06-50854707, wiebe@webinary.nl.

Vraag een offerte aan