Mediatraining

In samenwerking met Mari Carmen Oudendijk leveren wij trainingen op maat. Deze trainingen zijn bedoeld voor de gespreksleider en/of de sprekers, zodat zij beslagen ten ijs komen.

Wat houdt een mediatraining in?

Na een intakegesprek beslissen we in overleg wat voor soort training het beste voor u zal zijn en in wat voor een vorm wij deze training zullen gaan geven. Dit kan een halve dag training zijn, om de laatste kneepjes van het vak te leren, maar ook een hele dag training, inclusief theorie of zelfs een meerdere dagen training.

Er zijn meerdere mogelijkheden bij de mediatrainingen:
  • Klaargestoomd worden om uw webinar of talkshow zelf te leiden.
  • Klaargestoomd worden om als spreker professioneel je verhaal te vertellen.
  • Optreden in en naar media.
  • Uw ZOOM- of teamsessie voorzitten op een professionele manier.

"Het doel van een webinar is een boodschap overbrengen naar de doelgroep. Daarom zijn een gespreksleider en de juiste sprekers van groot belang!"

Mari Carmen

Oudendijk

De trainingen 
Onderstaande dag(delen) zijn inclusief een evaluatieverslag waarin een nabewerking van uw presentatie wordt meegezonden. 

Voor de gespreksleider houdt dit in dat u tijdens dit dagdeel zal oefenen met het presenteren van uw webinar en u vertrouwt raakt met de studio. Mari Carmen zal u interviewtechnieken bij brengen en vakinhoudelijke tips geven, zodat u het webinar op een professionele, maar persoonlijke manier kan leiden. Daarnaast besteed zij aandacht aan het presenteren zelf; wat is de uitstraling van de gespreksleider en hoe komt dit over op camera. 

De sprekers zullen training krijgen in het natuurlijk overbrengen van hun verhaal tijdens een webinar. Onze Webinary crew staat voor u klaar, zodat de uitzending teruggekeken kan worden. 

’s Ochtends zal eerst de theorie aan bod komen. Aan de hand van verschillende fragmenten en presentatietechnieken zullen we kijken wat het beste bij uw stijl past. Na de lunch brengt u deze theorie in de praktijk. Voor de gespreksleider houdt dit in dat u tijdens dit dagdeel zal oefenen met het presenteren van uw webinar en u vertrouwt raakt met de studio. Mari Carmen zal u interviewtechnieken bij brengen, zodat u het webinar op een professionele en persoonlijke manier kan leiden. Daarnaast besteed zij aandacht aan het presenteren zelf; wat is de uitstraling van de gespreksleider en hoe komt dit over op camera.

De sprekers zullen training krijgen in het natuurlijk overbrengen van hun verhaal tijdens een webinar. 

Mari Carmen zal u vakinhoudelijke tips geven. Onze Webinary crew staat voor u klaar, zodat de uitzending teruggekeken kan worden en u het gevoel van een echt webinar krijgt. 

Bent u geïnteresseerd in een mediatraining of wilt u meer informatie over de invulling hiervan?

Dan helpen wij u daar graag mee verder!

Over Mari Carmen

“Al ruim 25 jaar werkervaring als journalist en presentator. Waarbij mijn 5 jaren live verslag vanaf Wimbledon tot mijn favorieten behoren.
Absoluut hoogtepunt de Wimbledon Grand Slam van Goran Ivanisevic. Ook de Olympische Spelen in Sydney waar ik Pieter van den Hoogenband na zijn zinderende 100 meter race zo ongeveer in de armen vloog, interview vond ook plaats hoor, is memorabel.”

Vraag een offerte aan