Presentatoren

Onderbelicht soms, de rol van de presentator is wellicht de belangrijkste factor voor een succesvol Webinar, Talkshow of Hybride Evenement. De presentator (ook wel dagvoorzitter of host genoemd) neemt uw kijkers /bezoekers mee aan de hand, zorgt voor energie, houdt presentaties kort en bondig én zorgt als gespreksleider voor inhoudelijk interessante discussies. Wij hebben goede ervaringen met een mix van experts uit uw vakgebied die onder leiding van een professionele presentator kennis delen en met elkaar in gesprek gaan. 

Wij tonen u hier een selectie van presentatoren. Wij adviseren u graag in uw specifieke online event of webinar(reeks).

Mari Carmen Oudendijk
Mari Carmen OudendijkWebinar Presentator / Trainer / Podcastmaker / Gymlerares
Read More
"Samen met Webinary verzorg ik al jaren webinars en mediatrainingen op maat. Ik ben dolblij met onze vloeiende samenwerking, die zich uitstraalt naar de klant!"​

Mari Carmen maakt al meer dan 25 jaar live tv, verzorgt ze webinars, geeft ze mediatrainingen en maakt ze podcasts. Daarnaast geeft ze ook gymlessen om het onderwijs wat te ontlasten, omdat ze dat leuk vindt!
Drs. Sebastiaan van Beek
Drs. Sebastiaan van BeekWebinar Presentator & Huisarts
Read More
"Webinary ontzorgt mij als presentator, waardoor ik mij volledig op mijn taak kan richten."

Sebastiaan van Beek werd aanvankelijk presentator en moderator van medische webinars. Als huisarts is hij goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de breedte van de gezondheidszorg. Ook niet medische onderwerpen weet hij met aandacht, interesse en humor bij de kijker te krijgen. Hij is scherp maar respectvol, en interactie met de gasten en kijkers staat altijd voorop!
Myrthe Meurders
Myrthe MeurdersWebinar Presentator / Presentatrice / Communicatiespecialist
Read More
"Voor verschillende klanten heb ik vanuit de studio’s van Webinary een online event gepresenteerd. En heb ik de samenwerking met Webinary als prettig ervaren!."

Myrthe’s toegankelijke en krachtige stijl is kenmerkend. Een goede voorbereiding en haar improvisatietalent zorgt voor rust en plezier! Ze is authentiek, altijd geïnteresseerd en bewaakt scherp de inhoud. De sprekers, gasten aan tafel en de deelnemers online voelen zich gezien en betrokken. Met haar expertise als communicatiespecialist en haar ruime ervaring als dagvoorzitter op congressen en online evenementen, weet ze het doel van uw event te vertalen naar een interactief programma met diepgaande gesprekken en actieve deelnemers.
Esther van der Voort
Esther van der VoortWebinar Presentator / Online Moderator
Read More
"Een sterk team met de juiste kennis, wat resulteert in een succesvol resultaat!"​

Esther brengt ter tafel wat nodig is voor een ijzersterk voorzitterschap: scherp op de inhoud, resultaatgericht met een feilloos gevoel voor de sfeer in de groep. Ze is een presentatrice met power en een scherp gevoel voor humor. De sprekers voelen zich door haar gesteund (en zo nodig afgeremd), waarnaast de kijkers worden geactiveerd en de organisatie op resultaat kan rekenen!
Robert Daverschot
Robert Daverschot Webinar Presentator / Online Moderator
Read More
"De technische knowhow van het Webinary Team, hun prachtige studio en mijn jarenlange ervaring met presenteren en interviewen zorgen ervoor dat je als klant in de beste handen bent voor jouw online productie!"​

Robert Daverschot is een full-time dagvoorzitter en online moderator. Als generalist bijt hij zich graag vast in ieder nieuw thema. Zijn ervaring op de redactie van een TV talkshow komt goed van pas bij jouw online productie. Als speaker coach kan hij bovendien sprekers op weg helpen in het voortraject van je webinar. Met een prettige kalmte, gedegen voorbereiding en sterke camera presence leidt hij jouw sprekers professioneel door het programma heen en weet hij de kijker thuis slim te betrekken.
Pauline de Wilde
Pauline de WildeWebinar Presentator / Spreker
Read More
"Een prettige samenwerking met gegarandeerd een goed resultaat"​

Pauline de Wilde is een ervaren, krachtige dagvoorzitter en spreker. Ze weet haar economische achtergrond perfect te combineren met haar persoonlijke flair. Hierdoor krijgt jouw evenement, congres of seminar altijd de sfeer die het nodig heeft. Zij maakt ingewikkelde thema’s voor een groot publiek toegankelijk en zorgt ervoor dat jouw boodschap overkomt én bijblijft. Waarbij ze ook graag in gesprek gaat met gaar publiek. Innovatie, duurzaamheid, ondernemen, mentale weerbaarheid, verandermanagement en leiderschap, zijn thema’s die perfect bij Pauline passen!
Lise Lotte Vermeulen
Lise Lotte VermeulenWebinar Presentator / Marketeer
Read More
"Het team van Webinary weet wat ze doen. Ze hebben goede technische kennis, denken met je mee, een fijne en snelle communicatie, maar bovenal een relaxte sfeer!"​

Lise Lotte is energiek, enthousiast en betrokken. Dit zijn de ingrediënten om uw evenement in goede banen te leiden en uw collega's, klanten of bezoekers te enthousiasmeren. Haar hart gaat sneller kloppen voor evenementen en congressen over energietransitie, innovatie, duurzaam ondernemen, trends, communicatie of marketing!

Interesse in een professionele presentator? Nadat u uw keuze heeft gemaakt dragen wij zorg voor een perfecte voorbereiding waarbij de presentator in een vroeg stadium betrokken wordt. De draaiboeken en contacten met de presentator en uw sprekers / tafelgasten organiseren wij samen met u. Neem vooral vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan