Wij gaan voor een 9+

Wij zijn trots op ons team én de beoordeling door onze opdrachtgevers. Wij geloven in de kracht van een vast en hecht team. 90% van onze opdrachtgevers is op referentie bij ons binnengekomen. Graag delen wij een aantal referenties met u.

Mari Carmen Oudendijk
Mari Carmen OudendijkWebinar Presentator / Trainer
Read More
"Fijne club mensen en je krijgt optimale begeleiding. Aanrader!"​

Bij Webinary werk je met een fijne club mensen samen om jullie product zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Je krijgt optimale begeleiding bij o.a. het maken van het draaiboek, een leader aan te leveren met bv jullie logo, of filmpjes en/of sheets toe te voegen aan het Webinar. Maar ook polls (vragen) horen tot de mogelijkheden. De studio, camera standpunten worden allemaal zeer professioneel verzorgd. Alles ruimschoots op tijd klaar om relaxt en goed voorbereid jullie Webinar te laten slagen. Aanrader!
Bert-Jan de Boer
Bert-Jan de BoerDagvoorzitter Nascholing over de vrouw​
Read More
"Zeer veel dank aan dit ijzersterke daadkrachtige team."​

Bij het geven van een webinar voor huisartsen georganiseerd door huisartsgeneeskunde verbonden aan het UMCUtrecht, is de technische uitvoering geheel verzorgd door Webinary, wat vlekkeloos verliep, zonder enige obstakels. Als dagvoorzitter wil ik mijn grote dankbaarhied uitspreken voor de zorgvuldigheid en kennis en vaardigheden van het team Webinary om alles goed te laten verlopen, inclusief de ontvangst tevoren en tot het eind toe. Zeer veel dank aan dit ijzersterke daadkrachtige team. Bert-Jan de Boer, dagvoorzitter nascholing over de vrouw PAOH Utrecht
Astrid Brouwer
Astrid BrouwerTeslin Capital Management
Read More
"Na 5 webinars bij Webinary kan ik niet anders zeggen dan dat het ideaal is om zo ontzorgd te worden."

Relaxte sfeer, goede communicatie met een professioneel team met een professioneel webinar als resultaat. Aanrader!
Drs. Sebastiaan van Beek
Drs. Sebastiaan van BeekWebinar Presentator & Huisarts
Read More
"Als je een medisch webinar maakt is het fijn om ontzorgd te worden. Webinary doet dat!."

Als presentator zorg ik ervoor dat de sprekers zich tijdens het webinar op hun gemak voelen, de Webinary crew doet dat bij mij! Er heerst altijd een ontspannen sfeer en het klopt gewoon. De camera’s staan goed, de schermen kloppen, van te voren krijg ik een helder draaiboek. Dat maakt het voor mij een feest om weer naar ze toe te komen!
Peter Seinen - SCEM
Peter Seinen - SCEMSCEM organiseert geaccrediteerde medische webinars i.s.m. Webinary
Read More
"De Webinary studio's hebben een goede sfeer"

We maken regelmatig gebruik van de studio’s van Webinary. Vanaf de eerste keer is het ontspannen, de crew is professioneel en dat stelt de sprekers op hun gemak. Die goede sfeer is ook terug te vinden in het gebied en de industriële uitstraling van oude Prodentfabriek. En ik kan mijn sprekers en sponsors uitnodigen voor een diner vóór en een borrel ná de uitzending bij het naastgelegen Restaurant Hoog Vuur.

Het webinar platform speelt ook een belangrijke rol, deze is gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Webinary is in Amersfoort voor sprekers uit heel Nederland goed bereikbaar.
Renée Godschalk
Renée GodschalkAkwa GGZ​
Read More
"De samenwerking met Webinary is erg prettig."

Ze denken mee, reageren snel en de uitzending wordt van a tot z gefaciliteerd, incl gastvrije ontvangst en verzorging. De studio’s zijn mooi, ruim opgezet, sfeervol ingericht en voorzien van de juiste techniek. Het eerste webinar op deze locatie was een succes en we zien uit naar de volgende!
Tim Cremers
Tim CremersVideomeesters​
Read More
"Geweldige plek voor online en hybride events."​

Zeer prettig samengewerkt met jong team van vakprofessionals. Online event verliep niet alleen voorspoedig - met 'geweldige plaatjes' en dito cameravoering, maar het was ook nog eens heel relaxed samenwerken. Er gaan ongetwijfeld meer events bij Webinary in Amersfoort volgen!
Iris de Boom
Iris de BoomRonald McDonald Kinderfonds
Read More
"Wat is Webinary een fijne partner. Echt een aanrader!"​

Inmiddels 3x een webinar voor het Ronald McDonald Kinderfonds, vanuit de Webinary studio gedaan, voor 200+ aanwezigen en de techniek loopt vlekkeloos. En dat ook met subsessies! Het is fijn om daar totaal geen zorgen over te hebben. En achter de schermen een gastvrije ontvangst en prettige ruimte voor alle sprekers te hebben, zodat een opnamedag echt voor alle aanwezigen soepel loopt.
Daphne Korff
Daphne KorffTopmondzorg
Read More
"De medewerkers weten waar ze mee bezig zijn."​

Wij zijn afgelopen jaar regelmatig met onze online events bij Webinary geweest. Supermooie studio, waarin alles goed geregeld is. Het contact verloopt soepel en snel, de medewerkers weten waar ze mee bezig zijn. Een aanrader!
Max
MaxInterstellar Group​
Read More
"De sales kick-off van Interstellar is door Webinary perfect uitgevoerd!"​

Het is een onwijs gave uitzending geworden met tegelijkertijd een relaxte sfeer aan tafel. (Door onze host Mari-Carmen Oudendijk). Ook de kwaliteit van alle beelden en de lay-out waren bijzonder goed. Dit resulteerde in veel enthousiaste mailtjes van onze kijkers! Sara heeft ons gedurende het proces van a - z ondersteund en was tevens erg flexibel. Ook was de ontvangst erg prettig voor alle sprekers.
-
--
Read More
-

Vraag een offerte aan