Projectbegeleiding bij Webinary

Bij Webinary wordt u van A tot Z begeleid door één van onze projectmanagers. Wij zorgen dan ook voor een perfect plan, goede voorbereiding en dat het tijdens het online of hybride evenement naar wens verloopt. Wij vinden het natuurlijk belangrijk dat uw deelnemers tevreden zijn en wij hebben de kennis en ervaring in huis om dat te organiseren!

Let's kick-off

Nadat u voor ons heeft gekozen is één van de Webinary projectmanagers uw vaste aanspreekpunt en wordt een Kick-Off ingepland. Samen met uw projectmanager bepaalt u het doel van het online evenement. We selecteren samen de juiste studio en het platform dat bij uw evenement past. Wij hebben hiervoor zelf studio’s en platformen in eigen beheer, maar werken ook samen met partners of uw leveranciers.

Samen met de Webinary projectmanager wordt een planning opgesteld. Het is voor ons allebei fijn om te weten wanneer, welke content aangeleverd moet worden, wanneer de uitnodigingen worden verstuurd, etc. In deze planning staan die belangrijke deadlines. Wat rust en ruimte geeft voor een goede voorbereiding op uw online of hybride evenement. 

One-stop-shop voor uw online event

Platform, studio’s, grafische vormgeving, visagie, creatieve ideeën: Bij ons vindt u alles onder 1 dak. De content die u aanlevert bekijken wij altijd kritisch, want de juiste content tilt uw online of hybride evenement naar een hoger niveau. Deelnemers blijven aan de buis gekluisterd en de sprekers voelen zich op hun gemak. Wij richten het platform conform uw huisstijl in en maken wachtschermen en op maat content voor tijdens de uitzending. In het platform bepalen wij wat zowel de sprekers als de deelnemers op het scherm zien en zorgen wij ervoor dat alles aangepast is aan uw huisstijl- of kleurwensen.

Deze afbeelding laat het On Tour Webinar zien van Jeugdzorg Werkt in de Snijzaal in het Anatomiegebouw in Utrecht.

En dan gaan we live!

Wij horen u denken, hoe dan?! Geen zorgen, we gaan het online of hybride evenement eerst een keer doorlopen zonder dat we ‘live’ zijn, dat noemen wij een ‘dry run’. Als spreker is het even wennen op welk scherm welke informatie staat en hoe het is om voor een camera in een studio te spreken. Daarnaast is het een goede voorbereiding voor onze crew. Maar daarna gaan we wel live! De Webinary projectmanager is gedurende de hele uitzending in de studio aanwezig en heeft continu contact met de crew. De techniek, het geluid, het licht etc. moet allemaal kloppen, we zijn niet snel tevreden!

De afronding

Heeft u gebruik gemaakt van tussentijdse pollvragen, een Q&A en een evaluatie aan het einde van uw evenement? Wij zorgen ervoor dat u de uitslagen direct ontvangt. U ontvangt ook een uitdraai met daarin een overzicht van de deelnemers die aanwezig zijn geweest. Na het evenement gaan wij graag samen met u om de tafel om het project te evalueren. Wij vinden het natuurlijk leuk om te weten wat goed ging, maar nóg belangrijker om te weten wat er de volgende keer misschien beter kan. Daar worden wij én uw volgende online of hybride evenement alleen maar beter van! 

Deze afbeelding geeft de cyberoefening van de Rijksoverheid weer, die in de Prodentfabriek als hybride evenement is georganiseerd.

Vraag een offerte aan