Webinary Interactive

Webinary Interactive biedt verschillende online elementen voor uw online of hybride evenement. Het is ontworpen om de online ervaring van uw publiek te verbeteren en de betrokkenheid te vergroten.

Of u nu een webinar, een Talkshow of een online congress/ vergadering organiseert, Webinary Interactive biedt de tools die u nodig heeft om uw online evenementen nog boeiender en interactiever te maken.

Online Photobooth

Vind een nieuwe manier om de kijkers thuis betrekken met een online Photo Booth! Hiermee kunnen deelnemers tijdens of voor het evenement hun ervaring delen.

De deelnemers kunnen hun eigen foto maken en uploaden via het platform of met hun mobiel, scan de QR code op het scherm en word automatisch ingelogd in de app. Met het gebruik van de Photo Booth worden de deelnemers thuis of op kantoor betrokken bij de uitzending doormiddel van visuele interactie, dit type interactie opent nieuwe mogelijkheden.

Toets & Evaluatie

Wilt u na de uitzending de deelnemers doorsturen naar een evaluatie formulier of is er een eindtoets vereist voor het behalen van de accreditatie punten? Dan is dit de tool die u zoekt!

Met behulp van onze geaccrediteerde Toets & Evaluatie tool voegt u gemakkelijk eindtoetsen en evaluatie formulieren toe aan uw online evenement. Vraag bij uw aanvraag naar de mogelijkheden!

Benieuwd naar de mogelijke
toepassingen voor uw evenement?

Vraag een offerte aan