Online Academy

Webinary is gespecialiseerd in webinars waarbij accreditatie is vereist. Wij hebben een platform ontworpen waar webinars/opnames als on-demand of als e-learning kunnen aanbieden. Medische, para-medische en legal organisaties behalen met behulp van ons platform een enorm bereik.

Uw deelnemers loggen in en de rest spreekt voor zich. De gebruiksvriendelijkheid van het platform wordt door deelnemers beoordeeld met een 9+.

"Professionele inrichting op maat"

Op ons e-learning platform hosten wij on-demand webinars en opnames voor o.a. het Ronald Mc Donald Kinderfonds, Bristol Myers Squibb, NVKC en Yakult. De e-learnings worden bij ons in de studio opgenomen of door u aangeleverd. 

De registratie, de eindtoets en de rapportage zijn vanwege de hoge gebruiksvriendelijkheid en onze full service, reden voor het succes van dit platform. Wij verzorgen de inrichting en u houdt controle via de klantomgeving.

Met additionele integraties is er de mogelijkheid tot het hosten van meertalige en betaalde lessen. Op deze manier kunt u uw content zo breed mogelijk inzetten en inkomsten generen uit uw content. Is uw e-learning geacrediteerd? Dankzij onze koppeling met PE-online kunt u de punten van uw deelnemers automatisch laten wegschrijven.

Uw eigen hosting!

Liever een omgeving volledig in uw eigen huisstijl? Wij bieden de volledige flexibiliteit en functionaliteit van het Academy platform ook aan in de vorm van eigen hosting, uw gepersonaliseerd eigen omgeving met uw huisstijl en logo’s.

Indien gewenst kunnen wij de online omgeving ook hosten op uw eigen server. Bij eigen hosting faciliteert Webinary de inrichting en het onderhoud van de online leer omgeving.

"De gebruiksvriendelijkheid van het platform wordt
door de deelnemers beoordeeld met een
9!"

Vraag een offerte aan