Online Webinary platform

Het Webinary platform kunt u inzetten voor interne communicatie, E-learnings, product lanceringen of informatieve bijeenkomsten. Ons eigen platform is geheel naar alle basisbehoeften in te richten voor uw perfecte online ervaring. Wilt u de uitzending later nog een keer beschikbaar maken, dan is dat met de On Demand mogelijkheid, geen enkel probleem!

Live & On-Demand

"Een passend platform voor uw online event"

Een goed ingericht online event platform mag niet worden onderschat. Het is één van de belangrijkste onderdelen om de deelnemer/ kijker een prettige ervaring te kunnen geven. Om uw online event tot een succes te maken, hebben wij zelf een strak ingericht platform ontwikkeld.

Werkt u liever met een ander platform of heeft u een eigen omgeving waar u de stream zou willen tonen dan is dat zeker mogelijk. Dit kunt u aangeven bij de offerte aanvraag of in een later gesprek met uw projectmanager. Naast ons eigen Webinary platform werken wij regelmatig samen met de populairste platformen zoals Congres Online, Netwerkapp en Let’s get Digital. Wilt u een custom platform, dan gaan wij graag de uitdaging met u aan!

Vraag een offerte aan