Live event platform

Een goed ingericht online event platform mag niet worden onderschat. Het is één van de belangrijkste onderdelen om de deelnemer/ kijker een prettige ervaring te kunnen geven. Om uw online event tot een succes te maken, hebben wij zelf een strak ingericht platform ontwikkeld.

Naast ons eigen Webinary platform werken wij regelmatig samen met de populairste platformen zoals Congres Online, Netwerkapp en Let’s get Digital. Wilt u een custom platform, dan gaan wij graag de uitdaging met u aan!

Oneindige mogelijkheden

Het platform opent de mogelijkheid tot het integreren van meerdere In-House en externe oplossingen, op deze manier komt het platform in aanmerking voor geaccrediteerde webinars maar kan er ook een volledig congress met break-out rooms worden vertaald naar de digitale wereld.

Platform op maat

Ieder platform is standaard op maat gemaakt voor elke organisatie, uw eigen huisstijl word overgenomen op onze pagina’s voor goede herkenbaarheid. 

Breid de online ervaring vervolgens verder uit met verschillende (interactieve) elementen, op deze manier verhoogd u de betrokkenheid en kunnen de evenementen worden geaccrediteerd.

OnDemand platform

Uw online evenement OnDemand aanbieden? Het Live event platform van Webinary bied de mogelijkheid om na afloop van het evenement de volledige omgeving om te zetten naar een OnDemand ervaring.

Kies welke onderdelen OnDemand beschikbaar mogen zijn en biedt uw deelnemers de kans om delen (nog een keer) te bekijken wanner het hun uitkomt, bekijk vervolgens in de rapportages wie, waar, en hoe lang er is gekeken naar de verschillende onderdelen in het platform.

Een passend platform voor uw evenement?

Vraag een offerte aan