Werken bij Webinary

Webinary is dé partner voor online en hybride evenementen. Webinary beschikt over eigen studio’s en biedt in samenwerking met locatiepartners studio faciliteiten voor hybride uitzendingen. Studio, platform en projectmanagement onder 1 label. We denken mee in het totaalconcept, van draaiboek tot presentator, begeleiden het proces en zorgen voor een strakke uitvoering.

Opdrachtgevers komen voor 90% uit ons netwerk op aanbeveling. Wij werken voor corporates, farmaceuten, medische beroepsverenigingen, overheden en communicatie & event bureaus.

Word onderdeel van Webinary!
Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe mensen die ons team kunnen versterken! Webinary is een snelgroeiend bedrijf met een zeer gemotiveerd en jong team. Ons team bestaat uit multi specialisten. Iedereen heeft zijn core specialisme maar kan ook elkaars taak overnemen, wat deze vacature zeer uitdagend en afwisselend maakt.

Word freelancer bij Webinary!
Onze pool met freelancers word steeds breder, en daar hebben we jou graag bij! Geïnteresseerd in een samenwerking? neem dan contact met ons op.

Vraag een offerte aan