Onze expertises

Specialist in online evenementen.

Het organiseren van een online zakelijk evenement kan een uitdaging zijn, maar het gebruik van technologie kan hierbij enorm helpen. Door de juiste technologieën te gebruiken, kunt u de sfeer van uw online evenement verbeteren en de betrokkenheid van de deelnemers vergroten. Een goede planning en samenwerking zijn hierbij van cruciaal belang.

Het gebruik van interactieve tools zoals live polls, quizzen en het juiste platform helpt om de betrokkenheid van het publiek te vergroten en de informatie beter te laten beklijven bij de deelnemers. Het toevoegen van interactieve elementen kan de online deelnemer stelt de deelnemer in staat actief zijn of haar stem te laten horen. Door middel van een virtuele expositieruimte kunt u uw producten en diensten presenteren en deelnemers uitnodigen om contact op te nemen.

Ontdek met welke expertises wij u kunnen helpen uw zakelijke doelstellingen te kunnen bereiken.

Live Platform
Het Webinary platform kunt u inzetten voor interne communicatie, E-learnings, product lanceringen of informatieve bijeenkomsten.

Online Academy
Host uw eigen (geaccrediteerde) e-learnings, nascholingen en trainingen in onze professionele online academy.

Online ALV/AVA
Online gewogen stemmingen? Dat bereikt u met de inzet van het interactieve stemsysteem (Interactive Voting System, IVS).

Interactive
Maak uw online evenement nog interactiever met extra online elementen naast de standaard poll en chat functionaliteiten.

Mediatraining
Leer hoe u professioneel en voorbereid overkomt tijdens de live uitzending met een mediatraining in onze studio.

Project begeleiding
Bij Webinary wordt u van A tot Z begeleid door één van onze projectmanagers. Wij zorgen er dan ook voor dat alles naar wens verloopt

Vraag een offerte aan