Rotary Without Borders

4.5/5

Highlights:

Highlights:

Bijdragen:

Met hun Rotary Instituut bracht Rotary Nederland nationale en internationale sprekers dichtbij. Via diverse online en interactieve events bespraken zij met hun gasten en deelnemers actuele onderwerpen. Door Covid-19 kon dit evenement niet fysiek plaatsvinden, maar dankzij de online faciliteiten van Webinary was het nu mogelijk om meer internationale sprekers te laten aanschuiven. Dit grote online event kreeg Webinary samen met haar partners met succes online. 

Meer dan 1400 deelnemers keken live mee. Er werd gestart vanuit de XL Studio in de Prodentfabriek met een plenaire sessie.

Complete event-beleving op afstand!

Daarna konden de deelnemers uiteen in 8 break-out sessies die vanuit verschillende studio’s werden gestreamd. Aansluitend presenteerde Jörgen Rayman een College Tour. De dag werd afgesloten met het Major Donor Event; een exclusief evenement voor de grootste goede doelen donoren van Rotary International.

Het online Rotary Event was een grote uitdaging voor ons team en onze partners, waarbij Webinary in het voortraject, bij de regie en (pre-)productie in co partnership met de organisatie intensief betrokken was om dit event tot een succes te brengen. En dat is gelukt! Zowel deelnemers, Rotary als sprekers kijken terug op een geslaagde en goed georganiseerde dag.

Review Rotary College Tour - Webinary

Gerelateerde artikelen:

Op 15 April bracht VHTO online vauit onze webinar studio in Amersfoort, meer dan 4700 dames tussen de 10 en 15 jaar samen, die meer kennis wilde krijgen op online béta, techniek en IT gebied in verschillende sectoren.

Girls’ Day

Verhaal uit de praktijk: Meer dan 4700 deelnemers keken online mee. Alle deelnemers kregen tijdens dit webinar meer kennis over

Lees meer..

Highlights:

Samenwerkingen:

Vraag een offerte aan