Koersdag Belastingdienst

4.5/5
Deze afbeelding is het logo van de Belastingdienst

Highlights:

Highlights:

Bijdragen:

Tijdens de Koersdag bracht de Belastingdienst veel inspirerende en belangrijke thema’s aanbod. Deze Koersdag werd gestart met veel verschillende vraagstukken. Waarbij er gestart werd bij de koers van P, namelijk; “Wat is deze koers?” en “Welke focus brengt de directie aan in hun werk, zodat ze een krachtigere directie worden?” Ook werd er dieper ingegaan op het verbeterprogramma en de wervingsopgave. Één ding staat voorop, we doen dit vooral met elkaar en samen met jou!

40 fysieke deelnemers en meer dan 20 online organisaties/sprekers keken mee. Vanuit de XL Studio werd er met de band Backsound gestart. 

Samen met jou

Deze Koersdag had een speciaal element. Naast de informatieve gesprekken die in de talkshow studio werden gevoerd, werden de deelnemers/organisaties thuis op een speciale manier bij dit hybride evenement betrokken. Er was een online photobooth, waardoor de organisaties/deelnemers online meer betrokken werden bij dit hybride evenement. Deze foto’s werden tijdens de pauze’s gedeeld. Zo konden de fysieke en online deelnemers van elkaar zien hoe iedereen bij dit hybride evenement betrokken was.

De online Koersdag 2022 was een mooie uitdaging voor ons team en onze partnersWaarbij Webinary in het voortraject, de regie en de (pre-)productie in co partnership met de organisatie optrok om dit online evenement tot een succes te brengen. En dat is gelukt! Zowel deelnemers, De Belastingdienst, als sprekers kijken terug op een geslaagde en goed georganiseerde dag.

Wilt u meer weten over de interactieve mogelijkheden die wij aanbieden? Neem dan telefonisch contact met ons op of bekijk onze informerende pagina! 

Gerelateerde artikelen

NFZ

Verhaal uit de praktijk: Ruim 270 deelnemers keken online naar het webinar van NFZ. Waarin er samen met de tafelgasten

Lees meer..

Vraag een offerte aan