Koersdag Belastingdienst 2022

4.5/5

Highlights:

Highlights:

Bijdragen:

Tijdens de Koersdag bracht de Belastingdienst veel inspirerende en belangrijke thema’s aanbod. Deze Koersdag werd gestart met veel verschillende vraagstukken. Waarbij er gestart werd bij de koers van P, namelijk; “Wat is deze koers?” en “Welke focus brengt de directie aan in hun werk, zodat ze een krachtigere directie worden?” Ook werd er dieper ingegaan op het verbeterprogramma en de wervingsopgave. Één ding staat voorop, we doen dit vooral met elkaar en samen met jou!

40 fysieke deelnemers en meer dan 20 online organisaties/sprekers keken mee. Vanuit de XL Studio in de Prodentfabriek werd er met de band Backsound gestart. Waarna de verrassende band Backsound meerdere keren terug zal keren in het programma.  

Deze Koersdag had een speciaal element. Naast de informatieve gesprekken die in de talkshow studio werden gevoerd, werden de deelnemers/organisaties thuis op een speciale manier bij dit hybride evenement betrokken. Er was een online photobooth, waardoor de organisaties/deelnemers online meer betrokken werden bij dit hybride evenement. Deze foto’s werden tijdens de pauze’s gedeeld. Zo konden de fysieke en online deelnemers van elkaar zien hoe iedereen bij dit hybride evenement betrokken was.

De online Koersdag 2022 was een grote uitdaging voor ons team en onze partners, waarbij Webinary in het voortraject, bij de regie en (pre-)productie intensief betrokken was om dit event tot een succes te brengen. En dat is gelukt! Zowel deelnemers, De Belastingdienst, als sprekers kijken terug op een geslaagde en goed georganiseerde dag.

Op deze afbeelding ziet u de photobooth waar foto's geüpload worden van de online deelnemers.

Koersdag Belastingdienst 2022:
"Samen met jou"

Vraag een offerte aan