Midlife & Menopauze

4.5/5

Highlights:

Bijdragen:

In samenwerking met Amsterdam UMC, NVG&G en UCB, wordt er meer aandacht gevraagd voor de midlife en menopauze. 

Dit informatieve webinar van Midlife en Menopauze werd door dr. Petra Verdonk (NVG&G) en drs. Eveline Bakker (Stichting Vuurvrouw) als dagvoorzitsters in goede banen geleidt. Waarin Petra en Eveline met de tafelgasten in gesprek gingen, over de impact van de overgang op het werkleven. Zorgt de overgang voor meer ziekteverzuim? Beperkt het hoeveel werkzaamheden je kunt uitvoeren? Dat zijn vragen die behandeld werden tijdens dit webinar. Waarbij uiteraard de kijkers thuis de mogelijkheid hadden om vragen te stellen over dit onderwerp.

I get that spirit in me!

Ook gingen Petra en Eveline in gesprek met vrouwen die in de overgang zitten en erg veel impact in het dagelijks leven ervaren. Voor de kijkers werden er herkenbare situatie’s geschetst, waardoor het een heel interessant webinar was voor vrouwen en werkgevers. Waarbij er ook verduidelijking kwam over de feiten en fabels rondom Hormoonsuppletietherapie. 

Het online Midlife en Menopauze evenement was een uitdaging voor ons team en onze partners, waarbij Webinary in samenwerking met Sickmann in het voortraject, bij de regie en (pre-)productie in co partnership met de organisatie intensief betrokken was om dit webinar tot een succes te brengen. En dat is gelukt! Zowel de deelnemers, het bestuur van, als de sprekers van Midlife en Menopauze kijken terug op een geslaagd en goed georganiseerde dag.

Gerelateerde artikelen:

Op 15 April bracht VHTO online vauit onze webinar studio in Amersfoort, meer dan 4700 dames tussen de 10 en 15 jaar samen, die meer kennis wilde krijgen op online béta, techniek en IT gebied in verschillende sectoren.

Girls’ Day

Verhaal uit de praktijk: Meer dan 4700 deelnemers keken online mee. Alle deelnemers kregen tijdens dit webinar meer kennis over

Lees meer..

Highlights:

Samenwerkingen:

Vraag een offerte aan