Hybride ALV Brancheorganisatie Kinderopvang

4.5/5
Deze afbeelding is het logo van Brancheorganisatie Kinderfonds.

Highlights

Highlights:

Onze rol

Wilt u afwisselen tussen een webinar en een hybride evenement. Dat kan! Brancheorganisatie Kinderopvang heeft de ALV van een webinar omgezet in een Hybride Talkshow met ruim 250 deelnemers. 

Tijdens een Interactieve Hybride Talkshow onder leiding van oud PvdA politicus Felix Rottenberg, gaven diverse stakeholders en leden van Brancheorganisatie Kinderopvang hun kijk op het belang van de speelruimte. Een Talkshow met ruim 200 fysieke en 50 online deelnemers, die het gesprek aan zijn gegaan over wat een speelruimte voor de organisaties inhoudt. In het programma werden de deelnemers entertaint door circusartiesten. Waardoor de deelnemers een speelruimte ervaarde, wat mooi aansloot op het thema van de dag. 

Van ALV naar professionele Talkshow

Een online stemsysteem maakte het mogelijk om een “Gewogen Stemming” te houden. Waardoor het bestuur décharge kon verlenen voor het afgelopen jaar en de 200 stem rechtigden de mogelijkheid kregen om te stemmen. Dit hybride event zorgde ervoor dat de leden zich gehoord voelde. Wat mede mogelijk werd gemaakt door de online interactie met de sprekers. 

Met veel plezier mochten wij Brancheorganisatie Kinderopvang wederom assisteren bij haar hybride bijeenkomst. Waarbij Webinary in het voortraject, de regie en de (pre-)productie in co partnership met de organisatie optrok om dit hybride evenement tot een succes te brengen. En dat is gelukt! Zowel de leden als de organisatie van Brancheorganisatie Kinderopvang kijken terug op een geslaagde en goed georganiseerde hybride Algemene Ledenvergadering.

Gerelateerde artikelen

Deze afbeelding laat het aanzicht vanaf het podium naar de zaal zien tijdens het EMDR Congress in de Flint.

EMDR Congres

Verhaal uit de praktijk: Vereniging EMDR Nederland organiseerde hun jaarlijks Congres. Meer dan 1300 deelnemers die zowel vanuit huis als

Lees meer..

Highlights:

Samenwerkingen:

Vraag een offerte aan