Online ALV Brancheorganisatie Kinderopvang

4.5/5
Deze afbeelding is het logo van Brancheorganisatie Kinderfonds.

Highlights

Highlights:

Onze rol

Het kan! Een Algemene Ledenvergadering omzetten in een online Talkshow met ruim 200 online deelnemers. 

Tijdens een Interactieve Talkshow onder leiding van oud PvdA politicus Felix Rottenberg, gaven diverse stakeholders en leden van Brancheorganisatie Kinderopvang hun kijk op onder andere de krappe arbeidsmarkt. Een Talkshow met ruim 200 deelnemers, die het gesprek aan zijn gegaan over de kwaliteit van de kinderopvang. Deze kwaliteit moet niet naar beneden, maar we moeten dit anders gaan organiseren. 

Een online stemsysteem maakte het mogelijk om een “Gewogen Stemming” te houden. Waardoor het bestuur décharge kon verlenen voor het afgelopen jaar. Dit online event zorgde ervoor dat de leden zich gehoord voelde. Wat mede mogelijk werd gemaakt door de online interactie met de sprekers. 

Met veel plezier mochten wij Brancheorganisatie Kinderopvang assisteren bij een hun online bijeenkomst. Waarbij Webinary in het voortraject, bij de regie en de (pre-)productie in co partnership met de organisatie optrok om dit hybride evenement tot een succes te brengen. En dat is gelukt! Zowel de leden als de organisatie van Brancheorganisatie Kinderopvang kijken terug op een geslaagde en goed georganiseerde online Algemene Ledenvergadering.

Wilt u meer weten over het online stemsysteem wat wij aanbieden? Of wilt u ook een online/hybride ALV of AVA organiseren? Neem dan telefonisch contact met ons op of bekijk onze informerende pagina! 

Gerelateerde artikelen

Highlights:

Samenwerkingen:

Vraag een offerte aan