Het contracteringtraject 2023 van NFZ

4.5/5

Highlights:

Highlights:

Bijdragen:

NFZ organiseert een webinar over de contractering van 2023. Tijdens dit webinar verbindt NFZ wederzijds belangen van de apotheker en de zorgverzekeraar. 

Ruim 270 deelnemers keken online naar het webinar van NFZ. Waarin er samen met de tafelgasten in onze studio werd gesproken over de toekomst plannen met betrekking tot de contractering in 2023 binnen NFZ. De kijkers kregen  informatie over de veranderingen binnen NFZ en welke punten er meegenomen zijn in de onderhandelingen met verzekeraars en apotheken. 

Tijdens dit informatieve webinar kregen de kijkers een duidelijk overzicht van de mogelijkheden die de onderhandelingen hebben te bieden. Ook werd er uitgelegd waarom deze punten meegenomen zijn in de onderhandelingen of waarom er bepaalde afspraken zijn afgeschaft. Waar alle tafelgasten de tijd namen om de zorg voor kwalitatieve overeenkomsten tussen apothekers en zorgverzekeraars over te brengen. NFZ en partners werken zo samen aan goede en betaalbare zorg. Ook werd er tijd en ruimte vrijgemaakt voor vragen van de kijkers thuis. Waarnaast er ook van een wordcloud gebruik werd gemaakt, wat ervoor zorgde dat de kijkers thuis intensief betrokken bleven bij dit webinar. 

Het online NFZ Event was een uitdaging voor ons team en onze partners. Waarbij Webinary in het voortraject, de regie en de (pre-)productie in co partnership met de organisatie optrok om dit online evenement tot een  succes te brengen. En dat is gelukt! Zowel deelnemers, de organisatie van NFZ en de sprekers kijken terug op een geslaagde en goed georganiseerde dag.

Gerelateerde artikelen

ASVZ

Verhaal uit de praktijk: ASVZ heeft in samenwerking met Triple-C een boek gepresenteerd. Het is het 3e boek wat Dick

Lees meer..

Highlights:

Samenwerkingen:

Vraag een offerte aan