ASVZ boekpresentatie; 'Triple-C, tot hier en verder’

4.5/5

Highlights:

Highlights:

Bijdragen:

Het nieuwe boek in samenwerking van ASVZ en Triple-C werd in een feestelijke sfeer door Dick van de Weerd en Hans van Wouwe onthult! 

De feestelijke online boekpresentatie van ASVZ werd in de vorm van een webinar door Jan Hille Noordhof als dagvoorzitter in goede banen geleidt. ASVZ heeft in samenwerking met Triple-C een boek gepresenteerd. Het is het 3e boek wat Dick van de Weerd en Hans van Wouwe samen hebben geschreven. Waarin Dick en Hans tijdens deze online boekpresentatie, het eerste exemplaar overhandigde aan de voorzitter van het raad van bestuur van ASVZ; Wim Kos. 

Triple-C; tot hier en niet verder

Jan Hille Noordhof stelde tijdens dit webinar inhoudelijke vragen aan Dick en Hans over het boek; ‘Triple-C, tot hier en verder’. Waardoor de kijkers geïnformeerd werden over de interviews die er gehouden zijn in de werkplaats, wat er in de werkplaats voor werkzaamheden gedaan worden en over waarom dit boek is geschreven. Het was een informatieve boekpresentatie in een ander jasje gestoken als de voorgaande keren. Maar dat heeft de feestelijke sfeer niet verminderd! Naast de interessante boekpresentatie van onder andere Dick van de Weerd, Hans van Wouwe en Marcel Verbeek onder begeleiding van Jan Hille Noordhof, werden de kijkers thuis betrokken door een interactieve Quiz. Waar de winnaar één van het eerste exemplaar van het boek; ‘Triple-C, tot hier en verder’ opgestuurd heeft gekregen. 

Het online ASVZ evenement was een uitdaging voor ons team en onze partners, waarbij Webinary in het voortraject, bij de regie en (pre-)productie in co partnership met de organisatie intensief betrokken was om dit event tot een succes te brengen. En dat is gelukt! Zowel de deelnemers, het bestuur van ASVZ, als de sprekers van ASVZ kijken terug op een geslaagd en goed georganiseerde dag.

Wilt u meer weten over de interactieve mogelijkheden die wij aanbieden? Neem dan telefonisch contact met ons op of bekijk onze informerende pagina! 

Gerelateerde artikelen:

Highlights:

Samenwerkingen:

Vraag een offerte aan