Netwerkdag Watercrises 2021

4.5/5

Highlights:

Highlights:

Bijdragen:

Samenwerkingen:

Met een inspirerend en informatief webinar bracht Rijkwaterstaat voor de 12de keer de deelnemers informatie bij over waterveiligheid. 

Meer dan 900 deelnemers keken online mee. Deze deelnemers werden door de Rijkswaterstaat geïnformeerd en geïnspireerd over het bewustzijn rondom overstroming dreigingen, het menselijke gedrag bij een crisis, de informatievoorzieningen en communicatie, de groeiende aandacht vanuit media en ook bewustzijn rondom de klimaatveranderingen.

Netwerkdag Watercrisis over het bewustzijn

Tijdens het programma werden er 3 presentaties gegeven door inspirerende gastsprekers. Daarna konden de deelnemers deelnemen aan een workshop die vanuit een andere studio van ons werd gestreamd. Ook was er aan het eind van dit webinar, tijd voor een online netwerk carrousel. Waar de deelnemers de kans kregen om inhoudelijk over de onderwerpen met elkaar in gesprek te gaan. Dit kon in de vorm van een tafelgesprek met meerdere deelnemers, maar ook was er de mogelijkheid om 1 op 1 met elkaar in gesprek te gaan. 

De 12de editie van de Netwerkdag Watercrises was een grote uitdaging voor ons team en onze partners, waarbij Webinary in het voortraject in samenwerking met Activo, bij de regie en (pre-)productie in co partnership met de organisatie intensief betrokken was om dit online event tot een succes te brengen. En dat is gelukt! Zowel deelnemers, als de sprekers van Netwerkdag Watercrisis kijken terug op een geslaagd en goed georganiseerde dag.

Gerelateerde artikelen

Highlights:

Samenwerkingen:

Vraag een offerte aan