Landelijke Kennisdag Brede Regeling Combinatiefuncties

4.5/5

Highlights:

Highlights:

Bijdragen:

Samenwerkingen:

Met de Landelijke Kennisdag Brede Regeling Combinatiefuncties werden de kijkers geïnformeerd, over verschillende actuele landelijke en provinciale ontwikkelingen op het gebied van Brede Regeling Combinatiefuncties. 

Met ruim 150 deelnemers die live meekeken, werd dit webinar gestart vanuit onze studio in Amersfoort. Tijdens dit webinar werd er besproken wat voor een impact de sluiting van sportvoorzieningen op de sportdeelname heeft gehad. Ook hebben de buurtcoaches die aan het woord kwamen, laten zien over wat voor een enorme dosis creativiteit, aanpassings- en doorzettingsvermogen zij beschikken. Ook werden de ontwikkelingen in het werkveld, waar de kijkers van april tot juni 2021 over zijn geïnformeerd, bespreekbaar gemaakt tijdens dit online event. Waarbij het doel van dit online event was om de kijkers over landelijke en provinciale ontwikkelingen op het gebied van de Brede Regeling Combinatiefuncties te informeren. Waar kennisdelen en het creëren van lokale en regionale netwerken centraal stond.

Kennisdag Brede Regeling Combinatiefuncties: Een leven lang sporten, bewegen en deelnemen aan cultuur met plezier!

Tijdens dit online event heeft Rachel Plaggenburg de stimuleringsprijs ‘Buurtsportcoach van het jaar 2021’ ontvangen. Dit jaar was het thema van de prijs sport- en preventie akkoord. Waar Rachel tijdens de stemrondes maar liefst 60% van de stemmen kreeg. Rachel Plaggenburg is werkzaam als buurtsportcoach bij Team Sportservice Zaanstreek-Waterland. Waar zij zich richt op een gezonde sportomgeving. Ook gaat zij op een creatieve manier om met het aanjagen en uitvoeren van het sport- en preventie akkoord. Doordat Rachel Plaggenburg de stimuleringsprijs ‘Buurtsportcoach van het jaar 2021’ tijdens het Landelijke Kennisdag Brede Regeling Combinatiefuncties event in ontvangst heeft mogen nemen, heeft Rachel een cheque ter waarde van €1.500,- euro ontvangen, die zij mag investeren in haar werk of persoonlijke ontwikkeling. Ook heeft zij een sporttas van Nijha BV mogen ontvangen, met daarbij een ontwikkeltraject van SportWorks, om haarzelf een jaar lang op persoonlijk gebied verder te kunnen ontwikkelen. 

Het online Landelijke Kennisdag Brede Regeling Combinatiefuncties event was een grote uitdaging voor ons team, waarbij Webinary in het voortraject, bij de regie en (pre-)productie in co partnership met de organisatie intensief betrokken was om dit online event tot een succes te brengen. En dat is gelukt! Zowel deelnemers, de organisatie van het Landelijke Kennisdag Brede Regeling Combinatiefuncties event, als sprekers kijken terug op een geslaagde en goed georganiseerde dag.

Tijdens dit webinar werd er vanuit onze studio in Amersfoort, een prijs uitgereikt vanuit Vereniging Sport en Gemeenten.

Gerelateerde artikelen

Deze afbeelding laat het aanzicht vanaf het podium naar de zaal zien tijdens het EMDR Congress in de Flint.

EMDR Congres

Verhaal uit de praktijk: Vereniging EMDR Nederland organiseerde hun jaarlijks Congres. Meer dan 1300 deelnemers die zowel vanuit huis als

Lees meer..

Highlights:

Samenwerkingen:

Vraag een offerte aan