EMDR Congres

4.5/5

Highlights:

Highlights:

Bijdragen:

1300 deelnemers die zowel vanuit huis als live in Theater Flint aanwezig waren. Wat een geweldige dag met inspirerende workshops en interessante lezingen. Met het thema EMDR in beweging belichten we de ontwikkeling in ons vak vanuit dit perspectief. Weerstand en kracht bevorderen door verder te bewegen!

Vereniging EMDR Nederland telt meer dan 5.000 leden en is daarmee een van de grotere psychotherapieverenigingen in Nederland. Hun jaarlijkse EMDR Congres vond in 2020 in een hybride vorm plaats met een live uitzending vanuit Theater Flint in Amersfoort. Meer dan 1300 deelnemers keken live of vanuit de zaal mee. Waarna de fysieke deelnemers uit de zaal en de online deelnemers uiteen konden in 5 break-out sessies die vanuit verschillende zalen van Theater Flint werden gestreamd.

Het EMDR Congres 2020 was een geslaagd event voor ons team en onze partners, waarbij Webinary in samenwerking met Theater Flint in het voortraject, bij de regie en in de (pre-)productie in co partnership met de organisatie intensief betrokken was om dit event tot een succes te brengen. En dat is gelukt! Zowel de deelnemers, de organisatie en de sprekers van EMDR kijken terug op een geslaagde en goed georganiseerde dag!

Deze afbeelding laat het platform tijdens het EMDR Congress in de Flint zien.

Gerelateerde artikelen

Highlights:

Samenwerkingen:

Vraag een offerte aan