Informatie NOA Café

4.5/5

Highlights:

Highlights:

Bijdragen:

NOA Café bracht via diverse sprekers de deelnemers informatie bij. De sprekers informeerde de deelnemers over de actuele onderwerpen binnen afbouw bedrijven.

Het webinar werd gestart vanuit de XL Studio in de Prodentfabriek, waar alle leden van het NOA Café de kans kregen om dit informatieve webinar bij te wonen.

Tijdens dit informatieve webinar werd er gesproken over ontwikkelingen op werk-en productgebied. De deelnemers thuis kregen de kans om zelf te kiezen over welke relevante onderwerpen ze wilden worden bijgepraat. Het webinar had als doel om ondernemingsverengingen te inspireren over aspecten die voor jou als onderneming belangrijk kunnen zijn. Er was een lezing over de laatste ontwikkelingen in de Afbouw, waarna Bjorn Kuipers een lezing gaf over leiderschap. Ook werden de deelnemers bijgepraat op het gebied van juridisch advies en was er ruimte voor leveranciers om hun innovatieve producten te presenteren. 

Tussen de informatie door werden er ook “fun elementen” ingebouwd, zoals een quiz met een loterij. Want naast een inspirerend webinar, wilde NOA Café ook dat het een gezellig webinar was. En dat is gelukt!

Het informatieve webinar van NOA Café was een groot succes voor ons team en onze partners, waarbij Webinary in samenwerking met de Prodentfabriek het voortraject, bij de regie en (pre-)productie in co partnership met de organisatie intensief betrokken was om dit event tot een succes te brengen. Zowel deelnemers, de organisatie van NOA Café en de sprekers kijken terug op een geslaagde en goed georganiseerde dag.

Gerelateerde artikelen

Highlights:

Samenwerkingen:

Vraag een offerte aan