Jeugdzorg werkt! Alle Kansen Benut

4.5/5

Highlights:

Highlights:

Bijdragen:

Jeugdzorg Werkt organiseert hun jaarcongres AlleKansenBenut!. Omringt door online en fysieke deelnemers, gingen Mari Carmen Oudendijk en Inge Kuipers met hun tafelgasten in gesprek, over actuele onderwerpen die van belang zijn bij zij-instromers en herintreders binnen jeugdzorg. 

Ruim 150 deelnemers keken fysiek en online mee vanuit het Anatomiegebouw in Utrecht. De hybride editie van het jaarcongres werd in goede banen geleidt door Mari Carmen Oudendijk als dagvoorzitter. Samen met experts werd er gesproken over verschillende actuele onderwerpen met betrekking op de zij-instromers en de herintreders binnen jeugdzorg. Waarbij Inge Kuipers en Mari Carmen Oudendijk met elkaar in gesprek gaan over de uitdagingen die er zijn binnen de branche. 

Dit informatieve hybride evenement werd gestart met de vraagstukken; “Wat weten we van de zij-instromers en herintreders?” en “Wat weten wij over hoe de arbeidsmarkt zich ontwikkelt?”. Ook werd er stilgestaan bij de wet- en regelgeving en werd er gekeken naar hoe de buren, de medewerkers en organisaties van de gehandicaptenzorg, het doen. Later op de dag werd de overstap naar de praktijk gemaakt. Er werd gekeken naar hoe de pilot organisaties er invulling aan hebben gegeven en wat deze organisaties zijn tegengekomen in de praktijk. Waarbij er aan het einde van de dag werd afgesloten met inspirerende sessies over leren en ontwikkelen. 

Het hybride Jeugdzorg Werkt Event was een uitdaging voor ons team en onze partners. Waarbij Webinary in het voortraject, de regie en de (pre-)productie in co partnership met de organisatie optrok om dit online evenement tot een succes te brengen. En dat is gelukt! Zowel deelnemers, Jeugdzorg Werkt als sprekers kijken terug op een geslaagde en goed georganiseerde dag.

Gerelateerde artikelen

Highlights:

Samenwerkingen:

Vraag een offerte aan