Jeugdzorg werkt! Alle Kansen Benut

4.5/5
Deze afbeelding is het logo van Jeugdzorg Werkt.

Highlights:

Highlights:

Bijdragen:

Jeugdzorg Werkt organiseert hun jaarcongres AlleKansenBenut!. Omringt door online en fysieke deelnemers, gingen Mari Carmen Oudendijk en Inge Kuipers met hun tafelgasten in gesprek, over actuele onderwerpen die van belang zijn bij zij-instromers en herintreders binnen jeugdzorg. 

Ruim 150 deelnemers keken fysiek en online mee vanuit de studio in Utrecht. De hybride editie van het jaarcongres werd in goede banen geleidt door onze Presentator Mari Carmen Oudendijk. Samen met experts werd er gesproken over verschillende actuele onderwerpen met betrekking op de zij-instromers en de herintreders binnen jeugdzorg. Waarbij Inge Kuipers en Mari Carmen Oudendijk met elkaar in gesprek gaan over de uitdagingen die er zijn binnen de branche. 

Dit informatieve hybride evenement werd gestart met de vraagstukken; “Wat weten we van de zij-instromers en herintreders?” en “Wat weten wij over hoe de arbeidsmarkt zich ontwikkelt?”. Ook werd er stilgestaan bij de wet- en regelgeving en werd er gekeken naar hoe de buren, de medewerkers en organisaties van de gehandicaptenzorg, het doen. Later op de dag werd de overstap naar de praktijk gemaakt. Er werd gekeken naar hoe de pilot organisaties er invulling aan hebben gegeven en wat deze organisaties zijn tegengekomen in de praktijk. Waarbij er aan het einde van de dag werd afgesloten met inspirerende sessies over leren en ontwikkelen. 

Webinary verzorgde het voortraject, de regie, studio, dagvoorzitter, registratie, hosts en de (pre-)productie in co partnership met de organisatie.

Gerelateerde artikelen

Highlights:

Samenwerkingen:

Vraag een offerte aan