Webinar: Landelijke Opening Slimme Zorg Estafette

4.5/5
Deze afbeelding is het logo van Slimme Zorg Estafette

Highlights:

Highlights:

Bijdragen:

Tijdens de landelijke opening van De Slimme Zorg Estafette staat innovatie binnen de gehele gezondheidszorg centraal, van preventie tot welzijn en van ondersteuning tot behandeling!

Tijdens dit innovatieve webinar kwamen er verschillende deskundigen aan het woord. De deskundigen gingen met elkaar in gesprek over hoe je professionals en organisaties structureel betrokken kunt inzetten bij het gebruik van Virtual Reality. Waarbij ook iedereen zich verantwoordelijk voelt en zich 100% blijft inzetten.

Innovatie binnen de gezondheidszorg staat centraal

Er werden door verschillende organisaties, zoals Utrechtzorg, de Jeugdbescherming, de Borgstee en het Jeroen Bosch Ziekenhuis gesproken over de impact van de innovatie op de client, de ouder, maar ook op de kernprofessional. Aan tafel werden er verschillende vraagstukken behandeld, zoals; “Wat moet er in beleidskaders veranderen om zorgorganisaties de overstap van systeemgericht werken in mensgericht denken daadwerkelijk mogelijk te maken?” en “Wat zijn jullie tips om medewerkers meer tijd te kunnen geven om te leren?”. 

De deelnemers kregen tijdens dit webinar veel informatie over hoe je met innovatie in de gezondheidszorg moet omgaan. Dit webinar werd afgesloten met de landelijke opening van De Slimme Zorg Estafette; een reeks aan evenementen die beginnen in het oosten van het land. Waarna de evenementen als een estafette worden doorgegeven aan de andere regio’s van het land. 

De online landelijke opening van De Slimme Zorg Estafette was een grote uitdaging voor ons team en onze partners. Waarbij Webinary in samenwerking met Spitz  in het voortraject, de regie en de (pre-)productie in co partnership met de organisatie optrok om dit online evenement tot een succes te brengen. En dat is gelukt! Zowel de deelnemers, als de organisatie van De Slimme Zorg Estafette en de sprekers kijken terug op een geslaagd en goed georganiseerd evenement.

Tijdens dit innovatieve webinar kwamen er verschillende deskundigen aan het woord. De deskundigen gingen met elkaar in gesprek over hoe je professionals en organisaties structureel betrokken kunt inzetten bij het gebruik van Virtual Reality.

Gerelateerde artikelen

Highlights:

Samenwerkingen:

Vraag een offerte aan