Online Overheidsbrede Cyberoefening

5/5
Deze afbeelding is het logo van Overheidsbreed Cyberprogramma.

Highlights:

Highlights:

Bijdragen:

Samenwerkingen:

Tijdens de Overheidsbrede Cyberoefening was de impact van de crisis heel groot, maar liefst 9.7 op een schaal van 10. De deskundigen aan tafel, bespraken tijdens deze oefening alle aspecten van de crisis, zodat er duidelijk werd wat de kwetsbaarheid was en hoe dit kon worden opgelost. 

De 4de editie van de cyberoefening werd gestart vanuit de XL Studio in de Prodentfabriek, waar aan de studiotafel Ellen Nauta (burgemeester van Gemeente Hof van Twente), Bart Drewes (gemeentesecretaris Gemeente Bronckhorst), Mascha Vieselman (CISO Gemeente Westland) en Tamara Brandt LLB, discussieerden over welke stappen er genomen moesten worden om de dreiging van de crisis onder controle te houden. Lucinda Sterk was verantwoordelijk als gespreksleider, waarnaast Tinet Reddingiusbaud als logger ervoor zorgde dat alle besluiten vastgelegd werden. 

Cyber Security; een race tegen de klok

Met ruim 100 organisaties die live vanuit de Studio meekeken, was het een informatief webinar, die goed alle aspecten van een crisis teweegbracht. Waarbij Chris van ‘t Hof ervoor zorgde dat het publiek vragen kon stellen aan de deskundigen. Waarna er na een geslaagde cyberoefening tijd was voor een afsluitende netwerkborrel.

Overheidsbrede Cyberoefening:
"Cybersecurity; een race tegen de klok!"

Play Video

Gerelateerde artikelen

ASVZ

Verhaal uit de praktijk: ASVZ heeft in samenwerking met Triple-C een boek gepresenteerd. Het is het 3e boek wat Dick

Lees meer..

Highlights:

Samenwerkingen:

Vraag een offerte aan