Strategie Webinar SLO

5/5

Highlights:

Highlights:

Bijdragen:

Samenwerkingen:

Een webinar waar zowel de kijkers thuis, als de tafelgasten interactief betrokken zijn bij het webinar. SLO voert het thema samenspel door!

Het webinar van SLO werd door Daniel Godinho Veiga als dagvoorzitter in goede banen geleidt. Waar hij samen met de experts aan tafel in gesprek ging over verschillende actuele onderwerpen met betrekking op het curriculum wat gaat over wat leerlingen moeten leren en het maken van gezamenlijke keuzes op verschillende niveaus.

Strategie dag SLO: Samen leren!

Dit informatieve online evenement werd gestart met een introductie van het ganzenbord. Op een creatieve en interactieve manier werden de ingezonden vragen van de deelnemers behandeld. Waar het spel diende als de rode draad. Waarna de deelnemers in verschillende break-out rooms geplaatst werden, om ervoor te zorgen dat ze met elkaar over deze informatieve onderwerpen in gesprek gingen. 

We trokken samen met SLO op om er een mooie programma van te maken. Zo ontwikkelden wij het SLO Ganzenbord dat tijdens de uitzending centraal stond.

Wilt u meer weten over de interactieve mogelijkheden die wij aanbieden? Neem dan telefonisch contact met ons op of bekijk onze informerende pagina! 

Gerelateerde artikelen

NFZ

Verhaal uit de praktijk: Ruim 270 deelnemers keken online naar het webinar van NFZ. Waarin er samen met de tafelgasten

Lees meer..

Highlights:

Samenwerkingen:

Vraag een offerte aan