Ronald MC Donald Kinderfonds

5/5
Deze afbeelding is het logo van het Ronald McDonalds Kinderfonds.

Highlights:

Highlights:

Bijdragen:

Samenwerkingen:

Kinderfonds Symposium webinar met ruim 200 online deelnemers!

Dichtbij je zieke kind

Tijdens een informatief webinar van het Ronald MC Donald Kinderfonds, werd door doktoren gesproken over een aantal vraagstukken, die betrekking hebben op het zieke kind. Namelijk; Hoe kan je ouders zoveel mogelijk betrokken laten raken in de zorg en behandelingen van hun kind? Waarom zouden we alleen over comfort zorgen praten in de laatste fase van het leven? Ook vertelde Annemiek Kuijer over de weerbaarheid van het kind en kregen de 200 deelnemers de kans om vragen te stellen tijdens een interview met Renate Westerlaken-Loos, de directeur van het Ronald MC Donald Kinderfonds

Het was een geslaagd webinar voor ons team. Waarbij Webinary in het voortraject, de regie en de (pre-)productie in co partnership met de organisatie optrok om dit online evenement tot een succes te brengen. En dat is gelukt! Zowel de deelnemers, de organisatie en de sprekers van Ronald MC Donald Kinderfonds kijken terug op een geslaagd webinar!

Tijdens dit informatieve webinar werden er bepaalde vraagstukken besproken door doktoren. Ook vertelde Annemiek Kuijer over de weerbaarheid van het kind en kregen de 200 deelnemers de kans om vragen te stellen tijdens een interview met Renate Westerlaken-Loos, de directeur van het Ronald MC Donald Kinderfonds.

Gerelateerde artikelen

ASVZ

Verhaal uit de praktijk: ASVZ heeft in samenwerking met Triple-C een boek gepresenteerd. Het is het 3e boek wat Dick

Lees meer..

Highlights:

Samenwerkingen:

Vraag een offerte aan