Welkom bij Webinary!

5/5

Highlights:

Highlights:

Bijdragen:

Webinary is uw partner voor uw webinar, talkshow, online of hybride evenement. 

Webinary heeft webinar studio’s centraal gelegen in Amersfoort. Deze studio’s kunnen worden gebruikt voor webinars, talkshows, online en hybride evenementen. Tijdens de voorbereiding van uw online evenement begeleiden wij u graag van A tot Z. Van platforms tot content creatie, wij regelen het allemaal. 

Van de opstelling, de content tot de kleurensamenstelling, wij zorgen ervoor dat uw webinar, talkshow, online of hybride event de uitstraling heeft zoals u dat wenst. 
Mochten onze webinar studio’s niet de geschikte locatie voor u zijn, komen wij ook graag naar u toe of helpen wij graag mee in het vinden van een andere passende locatie. 

De 15 jaar lange ervaring die wij hebben opgedaan in de evenementenbranche, nemen wij graag mee in het organiseren van uw webinar. Professionaliteit in de voorbereiding en begeleiding van uw uitzending, dat is wat u van ons mag verwachten!

Op deze afbeelding zie je een LinkedIn post van Webinary met een verslag van verschillende webinars die die dag georganiseerd waren.

"De partner voor uw webinar, talkshow,
online en hybride evenement! "

Gerelateerde artikelen

Vraag een offerte aan