Online Algemene Ledenvergadering Brancheorganisatie Kinderopvang

4.5/5

Highlights

Highlights:

Onze rol

Het kan! Een Algemene Ledenvergadering omzetten in een Talkshow met ruim 200 online deelnemers. 

Tijdens een Interactieve Talkshow onder leiding van oud PvdA politicus Felix Rottenberg, gaven diverse stakeholders en leden van Brancheorganisatie Kinderopvang hun kijk op onder andere de krappe arbeidsmarkt. Een Talkshow met ruim 200 deelnemers, die het gesprek aan zijn gegaan over de kwaliteit van de kinderopvang. Deze kwaliteit moet niet naar beneden, maar we moeten dit anders gaan organiseren. 

Een online stemsysteem maakte het mogelijk om een “Gewogen Stemming” te houden. Waardoor het bestuur décharge kon verlenen voor het afgelopen jaar. Dit online event zorgde ervoor dat de leden zich gehoord voelde. Wat mede mogelijk werd gemaakt door de online interactie met de sprekers. 

Met veel plezier mochten wij Brancheorganisatie Kinderopvang assisteren bij een mix in online en hybride bijeenkomsten. Waarbij Webinary in het voortraject, bij de regie en de (pre-)productie intensief betrokken is om dit online event tot een succes te brengen. En dat is gelukt! Zowel de leden als de organisatie van Brancheorganisatie Kinderopvang kijken terug op een geslaagde en goed georganiseerde online Algemene Ledenvergadering.

Brancheorganisatie Kinderopvang:
"Van Algemene Ledenvergadering naar Talkshow"

Highlights:

Samenwerkingen:

Vraag een offerte aan