Colgate Professional online nascholing

4.5/5

Highlights:

Highlights:

Bijdragen:

Colgate Professional organiseert hun online nascholing bij ons in de webinar studio. Christien Timmer ging met haar tafelgasten in gesprek, over actuele onderwerpen die van belang zijn binnen dentine overgevoeligheid en autotransplantatie in de mondzorg. 

Ruim 150 deelnemers keken online mee naar de online nascholing van Colgate Professional. De online nascholing werd in goede banen geleidt door Christien Timmer als dagvoorzitster. Samen met experts werd er gesproken over verschillende actuele onderwerpen met betrekking op de mondzorg. Waarbij Prof. dr. Fridus van der Weijden en Dr. Anna Louropoulou, de kijkers van informatie hebben voorzien over de laatste inzichten in dentine overgevoeligheid en autotransplantatie.

De laatste inzichten in dentine overgevoeligheid en autotransplantatie

Deze informatieve nascholing werd gestart met de vraagstukken; Wat kan je doen tegen tandhalsgevoeligheid? Bij welke leeftijd komt het vaak voor? en nog veel meer vragen die behandeld werden. De informatie werd doormiddel van verschillende casussen toegelicht bij de kijkers thuis. Waarbij de kijkers thuis de mogelijkheid kregen om vragen te stellen, die behandeld werden tijdens dit webinar. 

Het online Colgate Professional Event was een uitdaging voor ons team en onze partners. Waarbij Webinary in samenwerking met Braam Events in het voortraject, de regie en de (pre-)productie in co partnership met de organisatie optrok om dit online evenement tot een succes te brengen. En dat is gelukt! Zowel deelnemers, Colgate Professional en de sprekers van Colgate Professional kijken terug op een geslaagde en goed georganiseerde dag.

Gerelateerde artikelen

Highlights:

Samenwerkingen:

Vraag een offerte aan