CSR Symposium

4.5/5

Highlights:

Highlights:

Bijdragen:

Een webinar waar zowel de kijkers thuis, als de tafelgasten helemaal ondergedompeld werden in het thema! 

Het online CSR Sympsium van Agrifirm werd in de vorm van een webinar door Marijke Roskam als dagvoorzitster in goede banen geleidt. Waar zij samen met de experts in gesprek ging over de landbouw. Er kwamen verschillende actuele onderwerpen aan bod, die betrekking hebben op de uitdaging van Nederland met de ruimtelijke inrichting en om  het landgebruik opnieuw in balans te krijgen. Waarna er antwoord kwam op de volgende vragen; “Hoe gaan we dat doen?” of “Wat betekent dit voor de landbouw en welke oplossingen kan de landbouw bieden?”. En nog veel meer relevante vragen die beantwoord werden. Waarbij de kijkers en de sprekers ondergedompeld werden in het thema. 

CSR Symposium: De strijdt om de ruimte in Nederland en de rol van de boer
Dit informatieve online evenement werd gestart met een introductie over de ruimte in de landbouw en de rol van de boer door Marijke Roskam. Op een interactieve manier werden de ingezonden vragen van de deelnemers behandeld. De klimaatverandering, de energietransitie, de dalende trend aan biodiversiteit, de woningnood of de stikstofcrisis, het zijn allemaal belangrijke aspecten die aan bod zijn gekomen in dit webinar. 

Het online Agrifirm evenement was een uitdaging voor ons team en onze partners, waarbij Webinary in samenwerking met PINO in het voortraject, bij de regie en (pre-)productie in co partnership met de organisatie intensief betrokken is geweest om dit online event tot een succes te brengen. En dat is gelukt! Zowel de  deelnemers, het bestuur van Agrifirm, als de sprekers van Agrifirm kijken terug op een geslaagd en goed georganiseerde dag.

Wilt u meer weten over de interactieve mogelijkheden die wij aanbieden? Neem dan telefonisch contact met ons op of bekijk onze informerende pagina! 

Gerelateerde artikelen:

Highlights:

Samenwerkingen:

Vraag een offerte aan