Een greep uit onze producties...

Studio's, platform en crew onder één dak

Webinary verzorgt Webinars, Talkshows en Hybride evenementen. Hierin faciliteren wij de techniek, studio en zijn wij betrokken bij de voorbereiding van het evenement. Wij verzorgen de gehele productie waaronder de techniek zorgen dat de deelnemers thuis en eventueel in de studio een onvergetelijke ervaring krijgen.

Deze afbeelding laat het On Tour Webinar zien van Jeugdzorg Werkt in de Snijzaal in het Anatomiegebouw in Utrecht.

ASVZ

Verhaal uit de praktijk: ASVZ heeft in samenwerking met Triple-C een boek gepresenteerd. Het is het 3e boek wat Dick van de Weerd en Hans van Wouwe samen hebben geschreven.

Lees meer »
Tijdens dit webinar van Achmea Investment Management bespraken de sprekers van dit webinar, hoe belangrijk het is om uw deelnemer te kennen.

Achmea Investment Management

Verhaal uit de praktijk: Tijdens een informatief webinar van Achmea Investment Management, werd besproken hoe belangrijk het is voor de pensioenfondsen om de deelnemers te kennen.

Lees meer »
Op 15 April bracht VHTO online vauit onze webinar studio in Amersfoort, meer dan 4700 dames tussen de 10 en 15 jaar samen, die meer kennis wilde krijgen op online béta, techniek en IT gebied in verschillende sectoren.

Girls’ Day

Verhaal uit de praktijk: Meer dan 4700 deelnemers keken online mee. Alle deelnemers kregen tijdens dit webinar meer kennis over online béta, techniek en IT met betrekking op klimaatverandering.

Lees meer »

Midlife en Menopauze

Verhaal uit de praktijk: Zorgt de overgang voor meer ziekteverzuim? Beperkt het hoeveel werkzaamheden je kunt uitvoeren? Dat zijn vragen die behandeld werden tijdens dit webinar. Waarbij uiteraard de

Lees meer »
Door de ontwikkelingen in de praktijk ontwikkelt Movisie kennis over wat echt goed werkt. Tijdens dit online congres leerde de 200 deelnemers en sprekers zich verdiepen in de sessies en werden zij geprikkeld om out-of-the-box te denken!

Online congres Cliëntondersteuning

Verhaal uit de praktijk: Tijdens het webinar Landelijk Online Congres Cliëntondersteuning van Movisie, worden de vraagstukken; ” Wat werkt bij cliëntondersteuning en waar liggen de kansen voor innovatie bij cliëntondersteuning?”

Lees meer »
Deze afbeelding laat het aanzicht vanaf het podium naar de zaal zien tijdens het EMDR Congress in de Flint.

EMDR Congres

Verhaal uit de praktijk: Vereniging EMDR Nederland organiseerde hun jaarlijks Congres. Meer dan 1300 deelnemers die zowel vanuit huis als live in Theater Flint aanwezig waren. Wat een geweldige dag

Lees meer »

Informatie NOA Café

Verhaal uit de praktijk: Tijdens dit informatieve webinar van NOA Café werd er gesproken over ontwikkelingen op werk-en productgebied. De deelnemers thuis kregen de kans om zelf te kiezen over

Lees meer »

Vraag een offerte aan